بررسی رابطه بین سرمایه اجتماعی و احساس امنیت در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در سال تحصیلی ۱۳۹۰-۱۳۸۹


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه بین سرمایه اجتماعی و احساس امنیت در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در سال تحصیلی ۱۳۹۰-۱۳۸۹ دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه بین سرمایه اجتماعی و احساس امنیت در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در سال تحصیلی ۱۳۹۰-۱۳۸۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه بین سرمایه اجتماعی و احساس امنیت در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در سال تحصیلی ۱۳۹۰-۱۳۸۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه بین سرمایه اجتماعی و احساس امنیت در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در سال تحصیلی ۱۳۹۰-۱۳۸۹ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مطالعات سیاسی

تعداد صفحات :۲۵

تحقیق حاضر با هدف بررسی رابطه سرمایه اجتماعی و احساس امنیت صورت پذیرفته است. چهارچوب نظری تحقیق بنا به تناسب موضوع برای سنجش رابطه بین دو متغیر مذکور یعنی سرمایه اجتماعی و احساس امنیت بکارگرفته شده است که از جمله آنها رویکردهای فوکویاما، کلمن، بوردیو، پاتنام، گیدنز، گائوتری، لین و بوزان می باشند و بر این مبنا مدل تحقیق ساخته شده و فرضیات تحقیق تدوین گردیده است. روش تحقیق در این پژوهش از نوع پیمایشی و اطلاعات بوسیله پرسشنامه محقق ساخته جمع آوری گردیده است. جامعه آماری تحقیق کلیه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال تحصیلی ۹۰-۱۳۸۹ می باشد که تعداد آنان ۲۷۰۳۷ نفر می باشد و ۳۷۹ نفر از این جامعه به روش نمونه گیری تصادفی نسبتی مطبق و از طریق فرمول کوکران انتخاب و مورد مصاحبه قرار گرفتند. به منظور پایایی سوالات از آزمون آلفای کرونباخ و برای سنجش اعتبار از اعتبار صوری و نظر اساتید استفاده شد و برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از نرم افزار SPSS استفاده شد و عمده ترین یافته های تحقیق عبارتند از: بین متغیرهای مورد مطالعه رابطه آماری معنی داری و مستقیم وجود دارد. به عبارتی، بین اعتماد اجتماعی، مشارکت اجتماعی، و روابط اجتماعی و سرمایه اجتماعی در حالت کلی با احساس امنیت رابطه مستقیم معنی داری بدست آمده است و در نهایت با استفاده از رگرسیون چندگانه به روش گام به گام مشاهده شد به ترتیب، دو متغیر اعتماد اجتماعی و مشارکت اجتماعی بیشترین رابطه را با احساس امنیت در این پاسخگویان دارند.

کلید واژه: سرمایه اجتماعی، احساس امنیت، اعتماد اجتماعی، مشارکت اجتماعی، روابط اجتماعی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.