بررسی و مقایسه بهره برداران مستقل خانوادگی با بهره برداران مشارکتی به منظور ارائه الگویی از نظام بهره برداری زراعی (بررسی موردی: بهره برداران مستقل صیفی کار با بهره برداران همکار با کشت و صنعت روژین تاک شهرستان کرمانشاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه بهره برداران مستقل خانوادگی با بهره برداران مشارکتی به منظور ارائه الگویی از نظام بهره برداری زراعی (بررسی موردی: بهره برداران مستقل صیفی کار با بهره برداران همکار با کشت و صنعت روژین تاک شهرستان کرمانشاه) دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه بهره برداران مستقل خانوادگی با بهره برداران مشارکتی به منظور ارائه الگویی از نظام بهره برداری زراعی (بررسی موردی: بهره برداران مستقل صیفی کار با بهره برداران همکار با کشت و صنعت روژین تاک شهرستان کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه بهره برداران مستقل خانوادگی با بهره برداران مشارکتی به منظور ارائه الگویی از نظام بهره برداری زراعی (بررسی موردی: بهره برداران مستقل صیفی کار با بهره برداران همکار با کشت و صنعت روژین تاک شهرستان کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه بهره برداران مستقل خانوادگی با بهره برداران مشارکتی به منظور ارائه الگویی از نظام بهره برداری زراعی (بررسی موردی: بهره برداران مستقل صیفی کار با بهره برداران همکار با کشت و صنعت روژین تاک شهرستان کرمانشاه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه روستایی (نامه علوم اجتماعی)

تعداد صفحات :۳۳

هدف پژوهش حاضر، مقایسه بهره برداری مستقل خانوادگی با بهره برداری مشارکتی است. منظور از بهره برداری مشارکتی در این پژوهش، همکاری بهره برداران خرده پا به عنوان مالک زمین، آب و نیروی کار با کشت و صنعت های خصوصی است که فناوری و دانش نوین کشاورزی را در اختیار دارد. جامعه آماری پژوهش حاضر، ۲۰۰۰ صیفی کار (گوجه کار) در شهرستان کرمانشاه است. ۱۷۰ صیفی کار مستقل و ۱۷۰ بهره بردار همکار با کشت و صنعت روژین تاک، از میان ۳۴ روستا با روش نمونه گیری خوشه ای چندمرحله ای انتخاب شدند و مورد بررسی قرار گرفتند. روش پژوهش، پیمایش با ابزار پرسشنامه و فنون کیفی از قبیل مصاحبه باز و بحث گروهی بوده است. اعتبار پرسشنامه نیز از نوع صوری بوده است که اساتید خبره در این حوزه، آن را تایید کردند. روایی پرسشنامه نیز با آلفای کرونباخ ۰.۷۱ سنجیده شد. یافته های پژوهش حاضر نشان داد که تفاوت معناداری بین دو گروه بهره برداران مستقل و بهره برداران همکار کشت و صنعت به لحاظ تنوع کشت، تجربه کشت، گرایش به نوگرایی در کشاورزی، استفاده از امکانات و فناوری کشاورزی، میزان درآمد محصول و میزان عملکرد محصول در هر هکتار وجود دارد. نتیجه پژوهش حاضر نشان داد که کشت و صنعت مورد بررسی، از طریق برنامه های ترویج و آموزش، تقویت روحیه مشارکت و کارهای گروهی، عرضه خدمات کشاورزی رایگان و تلفیق دانش بومی با دانش مدرن کشاورزی، علاوه بر جلب اعتماد و مشارکت بهره برداران کوچک مقیاس، باعث بهبود فراوان در افزایش عملکرد در هکتار گوجه فرنگی و افزایش درآمد آن ها شده است. مدل ارائه شده در پژوهش حاضر، تلفیقی از نظام بهره برداری خانوادگی و بهره برداری کشت و صنعت های خصوصی است.

کلید واژه: کشاورزی تجاری، کشت و صنعت روژین تاک.، نظام بهره برداری خانوادگی ، کشت صیفی جات، کشاورزی معیشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.