مقاله اثر بتامتازون روی تغییرات همودینامیک (ضربان قلب و فشارخون) مادران در خطر زایمان زودرس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر بتامتازون روی تغییرات همودینامیک (ضربان قلب و فشارخون) مادران در خطر زایمان زودرس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر بتامتازون روی تغییرات همودینامیک (ضربان قلب و فشارخون) مادران در خطر زایمان زودرس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر بتامتازون روی تغییرات همودینامیک (ضربان قلب و فشارخون) مادران در خطر زایمان زودرس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر بتامتازون روی تغییرات همودینامیک (ضربان قلب و فشارخون) مادران در خطر زایمان زودرس :

مقاله اثر بتامتازون روی تغییرات همودینامیک (ضربان قلب و فشارخون) مادران در خطر زایمان زودرس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مهر و آبان ۱۳۸۸ در مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل از صفحه ۳۱ تا ۳۵ منتشر شده است.
نام: اثر بتامتازون روی تغییرات همودینامیک (ضربان قلب و فشارخون) مادران در خطر زایمان زودرس
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بتامتازون
مقاله زایمان زودرس
مقاله تغییرات همودینامیک
مقاله ضربان قلب
مقاله فشار خون

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: کورتیکواستروئیدها معمولا برای بلوغ ریه جنین به مادران باردار تجویز می شود ولی در مورد اثرات و عوارض آنها هنوز بحث های زیادی وجود دارد. لذا این مطالعه به منظور بررسی تاثیر بتامتازون بر وضعیت همودینامیک مادر (ضربان قلب و فشار خون) انجام شد.
مواد و روشها: این مطالعه کارآزمایی بالینی بر روی ۱۰۰ زن باردار در خطر زایمان زودرس بین هفته های ۳۴-۲۴ بارداری در بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل در سال ۱۳۸۵ انجام شد. بتامتازون به صورت تزریق عضلانی ۱۲ میلی گرم (در دو دوز به فاصله ۱۲ ساعت) تجویز شد و فشار خون سیستولیک و دیاستولیک و ضربان قلب مادر باردار قبل از تجویز بتامتازون (۲ بار به فاصله ۵ دقیقه) و بعد از دوز اول و دوم (هر کدام ۲ بار به فاصله ۲ ساعت) اندازه گیری و با هم مقایسه شدند.
یافته ها: میانگین سنی بیماران مورد مطالعه ۲۴۲±۴۷ سال بود که در محدوده ۴۰-۱۶ سال قرار داشتند. میانگین سن حاملگی ۳۲۴±۲۶ هفته بود. میانگین متوسط تعداد نبض مادران بعد از تجویز دوز اول بتامتازون (۸۵۲±۸۲) به طور معنی داری بالاتر از قبل از درمان (۸۴±۸۲) بود (P=0.033). ولی میانگین متوسط فشار خون سیستولیک و دیاستولیک مادر قبل از تجویز بتامتازون با بعد از تجویز هر دوز تفاوت معنی داری با هم نداشتند.
نتیجه گیری: نتایج مطالعه نشان داد که بتامتازون سبب تغییرات معنی داری در فشار خون سیستولیک و دیاستولیک مادران باردار نمی شود ولی ممکن است متوسط ضربان قلب مادر بعد از تجویز دوز اول افزایش یابد که این تغییر هم گذرا می باشد. استفاده از بتامتازون موجب تغییرات همودینامیک قابل ملاحظه در مادر نمی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.