طراحی و بهینه یابی سامانه رنگ سنجی نرم افزاری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی و بهینه یابی سامانه رنگ سنجی نرم افزاری مواد غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی و بهینه یابی سامانه رنگ سنجی نرم افزاری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی و بهینه یابی سامانه رنگ سنجی نرم افزاری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی و بهینه یابی سامانه رنگ سنجی نرم افزاری مواد غذایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۲

در این پژوهش عوامل قابل کنترل در رنگ سنجی نرم افزاری (فتوشاپ) شامل روش نوردهی (مستقیم و غیر مستقیم)، رنگ زمینه عکس برداری (سفید و سیاه)، تنظیمات دوربین عکاسی (زوم، نور، وضوح و وضعیت محیطی) و رابطه تبدیلی R, G, B عکس گرفته شده بهL*, a*, b* ، در مقایسه با نتایج دستگاهی، بررسی و بهینه یابی شدند. نتایج نشان داد که از عوامل موثر بر عکس برداری، تنها رنگ زمینه و تنظیم نور دوربین عکاسی تاثیر معنی داری بر نتایج رنگ سنجی نرم افزاری دارد و نوردهی غیر مستقیم و زمینه سفید مناسب ترین حالت عکس برداری هستند. پس از بهینه یابی عوامل قابل کنترل در عکس برداری بازهم بین نتایج دستگاهی و نرم افزاری اختلاف قابل توجهی مشاهده شد و روابط تبدیلی مورد استفاده نیز دقت کافی نداشتند. بنابراین لازم است تا جهت بهینه یابی یک سامانه رنگ سنجی نرم افزاری علاوه بر تعیین مناسب ترین شرایط عکس برداری، با توجه به تفاوت ویژگی های فیزیکی سطح مواد غذایی با چارت رنگی (مورد استفاده جهت بهینه یابی شرایط عکس برداری)، از رگرسیون بین نتایج رنگ سنجی دستگاهی و نرم افزاری خود مواد غذایی مورد آزمایش استفاده شود.

کلید واژه: رنگ سنجی، فتوشاپ، بهینه یابی، مواد غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.