بررسی تاثیر غلظت های مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر غلظت های مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر غلظت های مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر غلظت های مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر غلظت های مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)

تعداد صفحات :۹

پروتئین تک سلولی (SCP) به پروتئین تولید شده توسط میکروارگانیسم های تک سلولی ازجمله باکتری ها و قارچ ها اطلاق میشود. در این پژوهش قارچ صدفی (florida Pleurotus) بر روی غلظت های مختلف پساب حاصل از پخت ماکارونی به عنوان محیط کشت حاوی کربن کشت داده شد و میزان رشد پرگنه قارچ، وزن تر، وزن خشک و مقدار پروتئین قارچ صدفی اندازهگیری گردید. نتایج بدست آمده نشان داد سرعت رشد قارچ صدفی وابسته به غلظت آب ماکارونی بود به طوریکه بالاترین میزان رشد مربوط به غلظت ۱۰۰ درصد آب ماکارونی بود و با رقیق شدن محیط، میزان رشد کاهش نشان داد. بالاترین غلظت پروتئین در محیط کشت حاوی %۲۵ درصد آب ماکارونی با میزان پروتئین ۶۸۰ میکروگرم در میلی لیتر و کمترین غلظت پروتئین در محیط کشت حاوی %۱۰۰ آب ماکارونی و محیط کشت آب آگار مشاهده گردید.

کلید واژه: اندام بارده، ماکارونی، پروتئین تک سلولی SCP، ضایعات کشاورزی، Pleurotus florida

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.