مقاله شیوع مصرف پان و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان دبیرستان های پسرانه شهر زاهدان در سال ۱۳۸۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شیوع مصرف پان و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان دبیرستان های پسرانه شهر زاهدان در سال ۱۳۸۶ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیوع مصرف پان و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان دبیرستان های پسرانه شهر زاهدان در سال ۱۳۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوع مصرف پان و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان دبیرستان های پسرانه شهر زاهدان در سال ۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیوع مصرف پان و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان دبیرستان های پسرانه شهر زاهدان در سال ۱۳۸۶ :

مقاله شیوع مصرف پان و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان دبیرستان های پسرانه شهر زاهدان در سال ۱۳۸۶ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان از صفحه ۲۶۳ تا ۲۶۹ منتشر شده است.
نام: شیوع مصرف پان و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان دبیرستان های پسرانه شهر زاهدان در سال ۱۳۸۶
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنباکوی بدون دود
مقاله دانش آموزان دبیرستانی
مقاله شیوع

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: با توجه به خطرات و عوارض ناشی از مصرف تنباکو این مطالعه با هدف تعیین شیوع مصرف پان و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان دبیرستان های پسرانه شهر زاهدان در سال ۱۳۸۶ انجام شد.
روش: در این بررسی مقطعی ۲۹۲ نفر از دانش آموزان پسر دبیرستان های شهر زاهدان به صورت تصادفی انتخاب شدند. پرسش نامه شامل سوالاتی در مورد اطلاعات دموگرافیک دانش آموزان و استفاده از پان به منظور اطلاع از میزان Current user (استفاده حداقل یک بار در طول ۳۰ روز قبل از مطالعه) و Life time user (استفاده حداقل یک یا دو بار در طول زندگی) بود. داده های حاصل توسط نرم افزار SPSS و آزمون کای دو مورد تجزیه و تحلیل آماری قرارگرفت.
یافته ها: در مجموع ۹/۱۹ درصد (۵۸ نفر) از دانش آموزان سابقه مصرف پان را طی ۳۰ روز قبل داشتند و ۹/۲۹ درصد از دانش آموزان سابقه مصرف پان را در طول زندگی گزارش کردند. با استفاده از آزمون آماری مشخص شد که مصرف پان با میزان تحصیلات پدر و مادر، وضعیت تحصیلی دانش آموزان، تعداد افراد خانواده، تعداد افراد سیگاری خانواده و قومیت ارتباط معنی دار داشت (۰۵/P<0). اما بین سن و مصرف پان ارتباط معنی داری یافت نشد.
نتیجه گیری: استفاده از پان در پسران دبیرستانی شهر زاهدان شایع است و این مساله لزوم تاکید بر ارایه و اجرای برنامه های پیشگیری در مدارس را نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.