بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)

تعداد صفحات :۱۶

در این تحقیق خصوصیات هندسی شامل طول، عرض، ضخامت، میانگین حسابی و هندسی قطر، سطح جانبی، مساحت تصویر و ضریب کرویت، خصوصیات ثقلی شامل وزن هزار دانه، دانسیته واقعی و توده، حجم و تخلخل و خصوصیات اصطکاک ایستایی شامل زوایای استقرار تخلیه و پر شدن، ضرایب اصطکاک روی سطوح ساختمانی مختلف سه نوع دانه نخود (ارقام آرمان، هاشم و ۹۳-۹۳)، تحت تاثیر ۴ سطح رطوبتی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که میزان طول دانه ی نخود رقم ۹۳-۹۳ نسبت به مورد مشابه خود در ارقام آرمان و هاشم به ترتیب ۱۰.۶ و ۹.۳ درصد، عرض آن به ترتیب ۲.۵ و ۰.۴ درصد، میانگین حسابی قطر آن به ترتیب ۵.۳ و ۳.۵ درصد، میانگین هندسی قطر آن به ترتیب ۴.۷ و ۲.۵ درصد و مساحت تصویر آن به ترتیب ۱۸.۳ و ۱۵.۰ درصد بیشتر بود. میزان رطوبت تاثیر معنی دار (p<0.01) روی خصوصیات ثقلی وزن هزار دانه، حجم، دانسیته واقعی، دانسیته توده و تخلخل داشت. چنان که بیشینه مقادیر که در مورد هر یک از صفات اندازه گیری شده به جز دانسیته توده در بالاترین سطح رطوبتی (سطح چهارم) مشاهده شده بود نسبت به کمینه ی آن ها در پایین ترین سطح رطوبتی (سطح اول) به ترتیب وزن هزار دانه ۳۳.۲ درصد، حجم ۲۰.۳ درصد و دانسیته ی واقعی ۱۱.۵ درصد بیشتر بود. برای نشان دادن اغلب تغییرات خصوصیات فیزیکی دانه های نخود معادلات رگرسیونی از نوع درجه اول و با ضریب تعیین (R2) بالا برازش گردید.

کلید واژه: ارقام نخود، خصوصیات فیزیکی، سطوح رطوبت، ویژگی های ثقلی، اصطکاک ایستایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.