مقاله تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در شیر پاستوریزه مصرفی در استان کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در شیر پاستوریزه مصرفی در استان کرمان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در شیر پاستوریزه مصرفی در استان کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در شیر پاستوریزه مصرفی در استان کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در شیر پاستوریزه مصرفی در استان کرمان :

مقاله تعیین میزان آفلاتوکسین M۱ در شیر پاستوریزه مصرفی در استان کرمان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان از صفحه ۲۷۱ تا ۲۸۰ منتشر شده است.
نام: تعیین میزان آفلاتوکسین M۱ در شیر پاستوریزه مصرفی در استان کرمان
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شیر پاستوریزه
مقاله آفلاتوکسین HPLC ، M۱
مقاله کرمان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: آفلاتوکسین M۱ یکی از متابولیت های اصلی آفلاتوکسین B۱ است و در شیر پستاندارانی یافت می شود که غذاهای آلوده به آفلاتوکسین را مصرف کرده باشند. آفلاتوکسین ها یک گروه از متابولیت های سمی قارچی هستند که توسط قارچ های آسپرژیلوس تولید شده سمیت بالایی داشته و یکی از قوی ترین مواد سرطان زای موجود در غذا می باشند. با توجه به خطراتی که آفلاتوکسین ها برای انسان دارند و همچنین با توجه به مصرف بالای شیر و محصولات لبنی، مطالعه حاضر به منظور تعیین سطح آفلاتوکسین M۱ در شیرهای پاستوریزه استان کرمان برای اولین بار انجام گردید.
روش: در این مطالعه مقطعی – کاربردی در فصل زمستان به طور تصادفی تعداد هفتادوشش نمونه شیر پاستوریزه از هشت کارخانه تولید این فرآورده جمع آوری و آفلاتوکسین M۱ موجود در نمونه ها با استفاده از ستون ایمونوافینیتی استخراج و میزان آن با روش کروماتوگرافی با کارکرد بالا (HPLC) همراه با شناساگر فلورسنت اندازه گیری شد.
یافته ها: حداقل مقدار قابل اندازه گیری ۰/۰۰۲ppb به دست آمد. میزان آفلاتوکسین Ml موجود در نمونه های مورد بررسی بین ۰/۰۰۲-۰/۱۴ppb قرار داشت که از حد مجاز توصیه شده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (۰/۰۵ppb) بیشتر نبود. گرچه در مقایسه با حد مجاز توصیه شده توسط اتحادیه اروپا (۰/۰۵ppb) تعداد ۳۴ نمونه (۷/۴۴%) حاوی آفلاتوکسین M۱ بیشتر بودند. از میان کارخانه های تولید کننده شیر در استان کرمان، میانگین AFM۱ شیرهای پاستوریزه تولید شده در کارخانه پگاه جیرفت در زمان مورد مطالعه کمترین مقدار بود .(۰/۰۱۹±۰/۰۱۰ppb)
نتیجه گیری: هر چند با توجه به نتایج به دست آمده به نظر می رسد که در حال حاضر خطر جدی سلامت عمومی مردم را تهدید نمی کند ولی با توجه به مصرف بالای شیر و فرآورده های آن به ویژه در کودکان بهتر است این مسئله به عنوان یک خطر در نظرگرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.