مقایسه اثرات مصرف کودهای شیمیایی فسفره و باکتری های حل کننده فسفات در عملکرد دانه، بیولوژیک و محتوای نسبی فسفر بافت ها در کلزای پائیزه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه اثرات مصرف کودهای شیمیایی فسفره و باکتری های حل کننده فسفات در عملکرد دانه، بیولوژیک و محتوای نسبی فسفر بافت ها در کلزای پائیزه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه اثرات مصرف کودهای شیمیایی فسفره و باکتری های حل کننده فسفات در عملکرد دانه، بیولوژیک و محتوای نسبی فسفر بافت ها در کلزای پائیزه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثرات مصرف کودهای شیمیایی فسفره و باکتری های حل کننده فسفات در عملکرد دانه، بیولوژیک و محتوای نسبی فسفر بافت ها در کلزای پائیزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه اثرات مصرف کودهای شیمیایی فسفره و باکتری های حل کننده فسفات در عملکرد دانه، بیولوژیک و محتوای نسبی فسفر بافت ها در کلزای پائیزه :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت و اصلاح نباتات ایران
تعداد صفحات :۱۴
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: بافت های رویشی، بافت های زایشی، درصد فسفر، فسفر بیولوژیک، شاخص برداشت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.