مقاله مقایسه اسکن سستامیبی با سونوگرافی در لوکالیزاسیون آدنوم پاراتیرویید در هیپرپاراتیروییدیسم اولیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اسکن سستامیبی با سونوگرافی در لوکالیزاسیون آدنوم پاراتیرویید در هیپرپاراتیروییدیسم اولیه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اسکن سستامیبی با سونوگرافی در لوکالیزاسیون آدنوم پاراتیرویید در هیپرپاراتیروییدیسم اولیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اسکن سستامیبی با سونوگرافی در لوکالیزاسیون آدنوم پاراتیرویید در هیپرپاراتیروییدیسم اولیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اسکن سستامیبی با سونوگرافی در لوکالیزاسیون آدنوم پاراتیرویید در هیپرپاراتیروییدیسم اولیه :

مقاله مقایسه اسکن سستامیبی با سونوگرافی در لوکالیزاسیون آدنوم پاراتیرویید در هیپرپاراتیروییدیسم اولیه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در نشریه جراحی ایران از صفحه ۹ تا ۱۵ منتشر شده است.
نام: مقایسه اسکن سستامیبی با سونوگرافی در لوکالیزاسیون آدنوم پاراتیرویید در هیپرپاراتیروییدیسم اولیه
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سونوگرافی
مقاله اسکن
مقاله لوکالیزاسیون
مقاله هیپرپاراتیروییدیسم اولیه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: اکسپلور دو طرفه گردن روش استاندارد خوبی برای لوکالیزاسیون آدنوم پاراتیرویید در هیپرپاراتیروییدیسم اولیه می باشد. ولی تمام جراحان تجربه کافی برای اکسپلور دقیق گردن را ندارند. اما روش های جدید جراحی برای اکسپلور یک طرفه گردن، حداقل تهاجم را دارند. بنابراین لوکالیزاسیون دقیق قبل از عمل می تواند باعث کاهش زمان و تنش جراحی شود.
مواد و روش ها: در مطالعه ای از نوع مطالعات آینده نگر ارزشیابی تست های تشخیصی ۸۰ بیمار با هیپرپاراتیروئیدی اولیه اثبات شده به واسطه کلسیم و پاراتورمون بالا مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج سونوگرافی غدد پاراتیرویید با یافته های حین جراحی و نتایج اسکن تکنسیوم مقایسه شدند. همچنین معیارهایی مثل وزن آدنوم، کلسیم قبل از عمل و سطح پاراتورمون بیمارانی که آدنوم آنها با اسکن یا سونوگرافی لوکالیزه شده یا نشده بود، با آزمون Student-t test مقایسه شد.
یافته ها: سونوگرافی، غده پاراتیروئید بزرگ شده را در ۶۱ نفر از ۸۰ بیمار (
۷۶۳%) به درستی نشان داد که حساسیت ۸۳۵% و ارزش اخباری مثبت ۸۹۷% داشت. اسکن تکنسیوم نیز در ۶۳ بیمار (۷۸۸%) مثبت بود که حساسیت ۸۵% و ارزش اخباری مثبت ۹۱۳% داشت. هیچ اختلاف معنی داری بین سونوگرافی و اسکن تکنسیوم در لوکالیزاسیون آدنوم پاراتیروئید در این مطالعه وجود نداشت. ارتباط معنی داری بین سطح پاراتورمون و لوکالیزاسیون آدنوم پاراتیروئید توسط اسکن تکنسیوم وجود داشت .(P=0.01) وقتی هر دو روش اسکن تکنسیوم و سونوگرافی در لوکالیزاسیون آدنوم پاراتیروئید بررسی شدند، در ۷۳ بیمار (۹۱۳%) به درستی محل آدنوم را نشان دادند که حساسیت ۹۷۳% و ارزش اخباری مثبت ۹۳۵% داشتند.
نتیجه گیری: سونوگرافی، روش حساس و دقیقی جهت لوکالیزاسیون آدنوم پاراتیروئید در هیپرپاراتیروییدیسم اولیه بوده و در کارایی قابل مقایسه با اسکن تکنسیوم می باشد. بر اساس نتایج به دست آمده، استفاده از یکی از دو روش عنوان شده جهت لوکالیزاسیون آدنوم پاراتیروئید و در صورت منفی شدن، استفاده از روش دیگر توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.