مقاله تاثیر پپتید C بر اختلال شناختی در رت های دیابتی نوع ۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پپتید C بر اختلال شناختی در رت های دیابتی نوع ۱ دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پپتید C بر اختلال شناختی در رت های دیابتی نوع ۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پپتید C بر اختلال شناختی در رت های دیابتی نوع ۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پپتید C بر اختلال شناختی در رت های دیابتی نوع ۱ :

مقاله تاثیر پپتید C بر اختلال شناختی در رت های دیابتی نوع ۱ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان از صفحه ۷ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: تاثیر پپتید C بر اختلال شناختی در رت های دیابتی نوع ۱
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اختلالات شناخت
مقاله پپتید سی
مقاله دیابت شیرین نوع ۱

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: دیابت ملیتوس اختلال متابولیک شایعی است که با تغییر ساختمانی و عملکرد دستگاه عصبی مرکزی و محیطی و کاهش پیشرونده توانایی شناختی همراه است. بررسی های جدید و داده های بالینی نشان داده اند که تجویز پپتید C در دیابت نوع یک آثار مفید بر رت های دیابتی دارد.
هدف: تعیین تاثیر تزریق داخل صفاقی (IP) پپتید C بر اختلال شناختی در رت های دیابتی نوع ۱.
مواد و روش ها: ۲۴ رت نرنژاد اسپراگ دالی (وزن ۲۳۰ تا ۳۰۰ گرم) به سه گروه تقسیم شدند: ۱) گروه کنترل، ۲) گروه مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۳) گروه دیابتی که ۲۵nmol/Kg پپتید C در روز به مدت ۲۸ روز به صورت داخل صفاقی دریافت می کردند. دیابت، با تزریق داخل وریدی استرپتوزوتوسین القا شد (۶۰mg/kg). 21 روز پس از حصول دیابت، حافظه فضایی و حافظه کاری رت ها با دستگاه ماز آبی موریس به مدت ۷ روز ارزیابی شد.
نتایج: در بررسی حافظه فضایی، مدت یافتن سکو در طی چهار روز در همه گرو ه ها کاهش معنی دار یافت (P<0.05). در مقایسه با سایر گروه ها میانگین تاخیر در گروه دیابتی به طور معنی دار طولانی تر بوده است(P<0.05) . اما در مقایسه با گروه دیابتی مدت یافتن سکو در گروه پپتید C کاهش معنی دار داشت (P<0.05). طی سه روز تست حافظه کاری کاهش معنی دار در مدت یافتن سکو درتمام گروه ها دیده شد (P<0.05) ولی این زمان در گروه دیابتی طولانی تر بود (P<0.05). پپتید C سبب بهبود معنی دار حافظه در رت های دیابتی شد (P<0.05).
نتیجه گیری: پپتید C نقش موثری در کنترل و جلوگیری از پیشرفت اختلال حافظه در رت های دیابتی داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.