بررسی تاثیر عناصر آب و هوایی در تولید کندوی زنبورعسل بومی شهرستان اهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر عناصر آب و هوایی در تولید کندوی زنبورعسل بومی شهرستان اهر دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر عناصر آب و هوایی در تولید کندوی زنبورعسل بومی شهرستان اهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر عناصر آب و هوایی در تولید کندوی زنبورعسل بومی شهرستان اهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر عناصر آب و هوایی در تولید کندوی زنبورعسل بومی شهرستان اهر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جغرافیا و برنامه ریزی

تعداد صفحات :۲۶

نظر به این که تولید مواد غذایی بهتر و بیشتر از مسایل مهم دنیای کنونی به شمار می رود و از آن جا که تولید محصول و قابلیت های کشاورزی هر منطقه به هوا و مشخصات اقلیمی آن بستگی دارد، لذا زنبورداری هم که یکی از رشته های تولیدی مهم کشاورزی است، از شرایط آب و هوایی منطقه تاثیرپذیر بوده و مطالعه سازه های جوی موثر بر آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در تحقیق حاضر ارتباط بین عناصر آب و هوایی و تولید عسل کندوهای بومی در شهرستان اهر با استفاده از روش های همبستگی و تحلیل رگرسیون مورد بررسی قرار گرفت. همچنین جهت آزمون همگنی و نرمال بودن داده ها از آزمون های ران تست و کولموگروف اسمیرنف استفاده شد. برای این منظور آمار و داده های هواشناسی منطقه مورد مطالعه در بازه (۱۳۸۷-۱۳۷۷) از سازمان هواشناسی و داده های مربوط به تولید عسل کندوهای بومی همان دوره آماری از سازمان جهاد کشاورزی تهیه گردید. در این مطالعه پس از تعیین میزان همبستگی بین هریک از عناصر اقلیمی با مقدار تولید عسل کندوهای بومی، عناصر اقلیمی با همبستگی خوب و معنی دار مشخص شدند. سپس از طریق تحلیل رگرسیون چندمتغیره و با استفاده از روش گام به گام اقدام به استخراج عناصر اقلیمی مهم و با تاثیرگذاری بیشتر گردید و در نهایت مدل نهایی انتخاب و معرفی شد. بررسی مدل ها نشان داد که ازمیان ۲۱ عنصر اقلیمی معنی دار و تاثیرگذار، ۴ معیار اقلیمی میانگین سرعت باد اسفند ماه، تعداد روز با بارش یک میلی متر و بیشتر در دوره پرورش زنبور عسل، دمای میانگین حداقل بهار و تعداد روز با دمای ۱۵ درجه سانتی گراد و بیشتر، به عنوان عناصر با سطح اهمیت زیاد نسبت به سایر عناصر شناسایی شدند. همچنین ضریب تعیین مدل چندمتغیره تولید عسل بومی و عناصر اقلیمی (۰.۹۹) مشخص کرد که کندوهای بومی در مقایسه با کندوهای مدرن با تعداد بیشتری از عناصر اقلیمی در ارتباط بوده و کاملا تحت تاثیر شرایط آب و هوایی منطقه هستند.

کلید واژه: آب و هوا، زنبورعسل، تولید عسل کندوی بومی، رگرسیون چندمتغیره، شهرستان اهر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.