بررسی امکان کشت پاییزه چغندرقند در منطقه فسا Study of autumn sowing of sugar beet (Beta vulgaris L.) in Fasa area


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امکان کشت پاییزه چغندرقند در منطقه فسا Study of autumn sowing of sugar beet (Beta vulgaris L.) in Fasa area دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امکان کشت پاییزه چغندرقند در منطقه فسا Study of autumn sowing of sugar beet (Beta vulgaris L.) in Fasa area  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان کشت پاییزه چغندرقند در منطقه فسا Study of autumn sowing of sugar beet (Beta vulgaris L.) in Fasa area،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امکان کشت پاییزه چغندرقند در منطقه فسا Study of autumn sowing of sugar beet (Beta vulgaris L.) in Fasa area :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله چغندرقند

تعداد صفحات :۱۸

به منظور بررسی امکان کشت پائیزه چغندرقند (Beta vulgaris L.) در مناطق مستعد استان فارس، این تحقیق به صورت آزمایش کرت های دو بار خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار از سال ۱۳۸۴ به مدت سه سال زراعی در منطقه فسا اجرا گردید. تیمارهای آزمایش شامل سه تاریخ کاشت، پنج مهر، ۲۵ مهر و ۱۵ آبان در کرت اصلی، دو رقم چغندرقند مولتی ژرمBR1 و منوژرم رسول در کرت فرعی و سه زمان برداشت ۱۰ اردیبهشت، پنج خرداد و ۳۰ خرداد در کرت های فرعی فرعی بود که با هم مقایسه گردید. درطول دوره رویش یادداشت برداری هایی شامل، شمارش تعداد بوته، بوته های به ساقه رفته (بولتینگ)، بوته های گمشده و نمره رشد انجام شد. در زمان برداشت، پس از شمارش تعداد ریشه و توزین آن ها، نمونه خمیر برای تعیین درصد قند، میزان نا خالصی ها (پتاسیم، سدیم و نیتروژن آمینه) و قند ملاس تهیه شد. نتایج نشان داد که تیمارهای تاریخ کاشت، درصد بولتینگ را به طور معنی داری در سطح احتمال یک درصد تحت تاثیر قرار می دهد. تاریخ کشت پنجم مهر دارای بیشترین درصد بولتینگ (۱۸.۴۰۹ درصد) و تاریخ کاشت ۲۵ مهر و ۱۵ آبان به ترتیب با ۵.۴۲۰ درصد و ۲.۸۷۰ درصد کمترین درصد بولتینگ را داشتند. دو رقم BR1 و رسول از نظر درصد بولتینگ، عملکرد ریشه، درصد قند و عملکرد شکر سفید تفاوت معنی داری نشان ندادند. بیشترین درصد بولتینگ معادل ۹.۹۶ درصد مربوط به برداشت ۳۰ خرداد، بود. بیشترین عملکرد ریشه و شکر سفید به ترتیب ۵۸.۴۸۶ و ۵.۳۶ تن در هکتار مربوط به تاریخ کاشت پنجم مهر و برداشت ۳۰ خرداد بود. با توجه به افزایش عملکرد در تاریخ کاشت پنجم مهر و برداشت ۳۰ خرداد استفاده از ارقام مقاوم به ساقه روی برای بهبود کمیت و کیفیت بیشتر محصول توصیه می شود.

کلید واژه: ارقام ، بولتینگ ،تاریخ کاشت، تاریخ برداشت، چغندرقند، کشت پائیزه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.