مقاله فیستول های مجرا به رکتوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فیستول های مجرا به رکتوم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فیستول های مجرا به رکتوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فیستول های مجرا به رکتوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فیستول های مجرا به رکتوم :

مقاله فیستول های مجرا به رکتوم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در نشریه جراحی ایران از صفحه ۶۴ تا ۷۰ منتشر شده است.
نام: فیستول های مجرا به رکتوم
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فیستول مجرا
مقاله فیستول رکتال
مقاله پرینه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: این مطالعه گزارش ۱۰ ساله ما از ۸ بیمار با فیستول بین مجرا و رکتوم است که به روش های York-Mason، از طریق پرینه همراه با قرار دادن فلپی از عضله گراسیلیس و شکمی همراه با برداشتن استخوان پوبیس و قرار دادن فلپی از امنتوم درمان شده اند.
مواد و روش ها: ما پرونده های پزشکی ۸ بیمار که بین مارس ۱۹۹۵ تا سپتامبر ۲۰۰۵ در مرکز ما تحت عمل جراحی ترمیم فیستول بین مجرا و رکتوم قرار گرفته بودند را مورد بررسی قرار دادیم. سه نفر از این بیماران به علت آسیب نافذ (گلوله، جراحی سنگ مثانه از طریق پرینه) دچار فیستول شده بودند، اینها به طریقه York-Mason تحت درمان قرار گرفتند. ۳ بیمار متعاقب تصادم و شکستگی لگن و قطع شدن مجرای ادرار دچار فیستول شده بودند، اینها از طریق شکم به همراه برداشتن استخوان پوبیس و قرار دادن فلپی از امنتوم درمان شدند. روش جراحی از طریق پرینه با قرار دادن فلپی از عضله گراسیلیس در دو بیمار به کار گرفته شد. علت فیستول این بیماران رادیوتراپی بود. قبل از عمل جراحی ترمیمی برای تمام بیماران کلستومی انحرافی تعبیه شد. برای ۱ تن از این بیماران قبل از مراجعه به مرکز ما جراحی به منظور بستن فیستول از طریق آنال انجام شده بود، که موفقیت آمیز نبود. ۷ بیمار دیگر به طریقه های غیرجراحی تحت درمان های طولانی مدت قرار گرفته بودند.
یافته ها: تمام بیماران مرد بودند. میانگین زمان پیگیری بیماران ۴ سال بود. میانگین سن بیماران ۵۰۵ سال بود. اندازه فیستول ها ۱-۲ سانتیمتر و در فاصله ۳-۴ سانتیمتری از شیار آنال بود. فیستول های ۵ بیمار از ۸ بیمار که به روش های York-Mason و از طریق پرینه با قراردادن فلپی از عضله گراسیلیس درمان شدند، بهبود یافتند. سه بیماری که از طریق شکم به همراه برداشتن استخوان پوبیس درمان شدند، دچار عود فیستول و تنگی مجرای ادرار شدند که تحت ترمیم مرحله ای مجرا قرار گرفتند و در هنگام عمل فلپی از پوست پرینه بر روی فیستول قرار داده شد. در مرحله بعد مجرا ترمیم گردید و مشکل بیماران برطرف شد. پس از درمان کامل هیچ کدام از بیماران دچار بی اختیاری ادرار یا مدفوع نبودند. فقط ۳ بیماری که ابتدا از طریق شکم به همراه برداشتن استخوان پوبیس تحت درمان قرار گرفته بودند، دچار ناتوانی جنسی شده بودند.
نتیجه گیری: روش جراحی York-Mason برای ترمیم فیستول های بین مجرا و رکتوم یک روش با نتایج بسیار خوب و عوارض کم می باشد. به ویژه در فیستول های متعاقب جراحی و کوچک که بافت حاشیه ای سالم و بدون عفونت یا اسکار باشد. در موارد فیستول های ناشی از رادیوتراپی با نسج نامناسب و سایز بزرگ فیستول روش پرینه آل همراه با اینترپوزیشن عضله گراسیلیس نتایج خوبی به همراه دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.