اثر استفاده از محدودیت خوراک و جیره های حاوی کوآنزیم Q10 بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر استفاده از محدودیت خوراک و جیره های حاوی کوآنزیم Q10 بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر استفاده از محدودیت خوراک و جیره های حاوی کوآنزیم Q10 بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر استفاده از محدودیت خوراک و جیره های حاوی کوآنزیم Q10 بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر استفاده از محدودیت خوراک و جیره های حاوی کوآنزیم Q10 بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش و پژوهش علوم دامی

تعداد صفحات :۱۶

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: جوجه گوشتی، عملکرد، خصوصیات لاشه، محدودیت خوراکی و کوآنزیم Q10

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.