اثربخشی آموزش خودآگاهی هیجانی بر مولفه های سلامت عمومی (اضطراب و افسردگی) دانش آموزان دختر دوره متوسطه شهرستان شهرضا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثربخشی آموزش خودآگاهی هیجانی بر مولفه های سلامت عمومی (اضطراب و افسردگی) دانش آموزان دختر دوره متوسطه شهرستان شهرضا دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثربخشی آموزش خودآگاهی هیجانی بر مولفه های سلامت عمومی (اضطراب و افسردگی) دانش آموزان دختر دوره متوسطه شهرستان شهرضا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثربخشی آموزش خودآگاهی هیجانی بر مولفه های سلامت عمومی (اضطراب و افسردگی) دانش آموزان دختر دوره متوسطه شهرستان شهرضا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثربخشی آموزش خودآگاهی هیجانی بر مولفه های سلامت عمومی (اضطراب و افسردگی) دانش آموزان دختر دوره متوسطه شهرستان شهرضا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سلامت و روان شناسی

تعداد صفحات :۲۱

هدف پژوهش حاضر بررسی اثر بخشی آموزش خودآگاهی هیجانی برمولفه های سلامت عمومی (اضطراب و افسردگی) دختران دوره متوسطه شهرستان شهرضا بوده است.پژوهش حاضر از نوع آزمایشی با طرح تحقیق به صورت پیش آزمون پس آزمون با گروه آزمایش و کنترل بوده است. جامعه آماری تحقیق شامل تمام دختران مقطع متوسطه پایه اول تا سوم شهرستان شهرضا در سال ۹۰-۸۹ بودند که با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای تصادفی ۴۰ نفر انتخاب شدند و به صورت شمارش تصادفی در دو گروه آزمایش (۲۰ دانش آموز) و کنترل (۲۰ دانش آموز) جایگزین شدند. پیش آزمون برای دو گروه اجرا شد. متغیر مستقل، آموزش خودآگاهی هیجانی بود که در ۸ جلسه تنظیم و به گروه آزمایش آموزش داده شد. متغیر وابسته در این پژوهش مولفه های سلامت عمومی بود که با پرسش نامه سلامت عمومی گلدبرگ (۲۸- GHQ) ارزیابی شد. در مرحله بعد، پس آزمون برای دو گروه اجرا و داده ها با استفاده از نرم افزار ۱۶ SPSS تحلیل شد. نتایج این پژوهش با استفاده از تحلیل کوواریانس نشان داد که آموزش خودآگاهی هیجانی بر سلامت عمومی دختران دوره متوسطه تاثیر معناداری دارد (p<0.05).

کلید واژه: خودآگاهی هیجانی، دختران، دوره متوسطه، اضطراب، افسردگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.