مقاله تاثیر طب فشاری بر نقطه هوگوی دست راست بر شدت درد فاز فعال زایمان در زنان نخست زا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر طب فشاری بر نقطه هوگوی دست راست بر شدت درد فاز فعال زایمان در زنان نخست زا دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر طب فشاری بر نقطه هوگوی دست راست بر شدت درد فاز فعال زایمان در زنان نخست زا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر طب فشاری بر نقطه هوگوی دست راست بر شدت درد فاز فعال زایمان در زنان نخست زا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر طب فشاری بر نقطه هوگوی دست راست بر شدت درد فاز فعال زایمان در زنان نخست زا :

مقاله تاثیر طب فشاری بر نقطه هوگوی دست راست بر شدت درد فاز فعال زایمان در زنان نخست زا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله پزشکی کوثر از صفحه ۲۲۹ تا ۲۳۴ منتشر شده است.
نام: تاثیر طب فشاری بر نقطه هوگوی دست راست بر شدت درد فاز فعال زایمان در زنان نخست زا
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شدت درد
مقاله فاز فعال زایمان
مقاله طب فشاری
مقاله نقطه هوگو
مقاله زنان نخست زا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: درد زایمان در ردیف شدیدترین دردهای انسان است. درد شدید و کنترل نشده زایمان باعث بروز عوارض نامطلوب برای مادر و جنین می شود. با وجود استفاده از داروهای مختلف تسکین دهنده درد، کنترل درد زایمان هنوز یکی از معضلات بهداشتی – درمانی است. این مطالعه با هدف تعیین تاثیر طب فشاری بر نقطه هوگوی دست راست بر شدت درد مرحله اول زایمان در زنان نخست زا انجام شد.
مواد و روش ها: این مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی کنترل دار در ۷۰ زن باردار واجد شرایط انجام شد که به صورت تصادفی در دو گروه فشار بر نقطه هوگو و شاهد قرار گرفتند. مداخله در دیلاتاسیون های ۵-۴، ۷-۶ و ۱۰-۸ سانتی متر و در طول ۶ انقباض رحمی انجام شد. داده ها با استفاده از مقیاس درجه بندی عددی جمع آوری شد. از آزمون من – ویتنی و ویلکاکسون برای بررسی داده ها استفاده شد.
یافته ها: تفاوت آماری معنی داری بین ۲ گروه از نظر سن مادر، سطح تحصیلات، شغل، وضعیت حاملگی (خواسته یا ناخواسته بودن)، الگوی انقباضات رحمی (تعداد، مدت و شدت)، نمره بیشاب، تقویت زایمان با اکسی توسین و وزن نوزاد وجود نداشت. میانگین کاهش نمره درد بعد از اولین مداخله در گروه هوگو -۳۰۶ و در گروه شاهد -۰۴۳ بود (P<0.001). در دومین مداخله، میانگین کاهش نمره درد در گروه هوگو -۳۴۶ و در گروه شاهد -۰۲۳ بود (P<0.001). در سومین مداخله، میانگین کاهش نمره درد در گروه هوگو -۳۳۱ و در گروه شاهد -۰۲۳ بود (P<0.001).
نتیجه گیری: فشار بر نقطه هوگو در کاهش درد زایمان موثر است. تداوم طب فشاری موجب افزایش تسکین درد زایمان می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.