مقاله مقایسه آرتروپلاستی کامل زانو با دو روش سابواستوس و پاراپاتلار میانی در بیماران مبتلا به استئوآرتریت زانو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه آرتروپلاستی کامل زانو با دو روش سابواستوس و پاراپاتلار میانی در بیماران مبتلا به استئوآرتریت زانو دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه آرتروپلاستی کامل زانو با دو روش سابواستوس و پاراپاتلار میانی در بیماران مبتلا به استئوآرتریت زانو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه آرتروپلاستی کامل زانو با دو روش سابواستوس و پاراپاتلار میانی در بیماران مبتلا به استئوآرتریت زانو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه آرتروپلاستی کامل زانو با دو روش سابواستوس و پاراپاتلار میانی در بیماران مبتلا به استئوآرتریت زانو :

مقاله مقایسه آرتروپلاستی کامل زانو با دو روش سابواستوس و پاراپاتلار میانی در بیماران مبتلا به استئوآرتریت زانو که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله پزشکی کوثر از صفحه ۲۱۱ تا ۲۱۶ منتشر شده است.
نام: مقایسه آرتروپلاستی کامل زانو با دو روش سابواستوس و پاراپاتلار میانی در بیماران مبتلا به استئوآرتریت زانو
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آرتروپلاستی کامل زانو
مقاله استئوآرتریت زانو
مقاله سابواستوس
مقاله پاراپاتلار میانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: بهترین روش جراحی آرتروپلاستی زانو هنوز مورد بحث است. این مطالعه به منظور بررسی و مقایسه نتایج بالینی جراحی آرتروپلاستی کامل زانو (TKA) به دو روش سابواستوس و مدیال پاراپاتلار انجام شد.
مواد و روش ها: ۴۰ بیمار مبتلا به استئوآرتریت زانو، به صورت تخصیص تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. برای ۲۰ بیمار جراحی به روش پاراپاتلار میانی (روش کلاسیک) و برای ۲۰ بیمار به روش سابواستوس انجام شد. میزان محدوده حرکت، توانایی کشش مفصل از ۳۰ درجه انعطاف، توانایی حرکت و قدم زدن با تحمل وزن و درد با استفاده از مقیاس بصری آنالوگ قبل از جراحی، بلافاصله پس از جراحی، در هفته های دوم و سوم و اولین ویزیت بعد از ترخیص (ماه اول بعد از جراحی)، سه ماه، شش ماه و یک سال پس از جراحی انجام شد.
یافته ها: تفاوت آماری معنی داری در میزان محدوده حرکت بیماران بین دو گروه (۱۰۸۷±۷۵ درجه در روش کلاسیک و ۱۲۲۶±۲۶۶ درجه در روش سابواستوس) در یک سال بعد از جراحی گزارش شد (P=0.003). میزان درد بیماران (۱۴±۰۸ در روش کلاسیک و ۰۲±۰۵ در روش سابواستوس) یک سال بعد از جراحی در دو گروه تفاوت معنی دار آماری داشت (P<0.001). میانگین توانایی کشش مفصلی از ۳۰ درجه انعطاف بعد از عمل جراحی در گروه سابواستوس صفر درجه (کشش کامل) و در گروه کلاسیک ۳۵±۲۸ درجه بود (P<0.001).
نتیجه گیری: روش سابواستوس امکان استفاده سریع تر از مفصل زانو را فراهم می کند و روش غیر متهاجم تری نسبت به روش کلاسیک است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.