عنوان فارسی: نقد و بررسی آراء ناقدان معاصر عرب و غرب پیرامون پیام شعر (عنوان عربی: نقد آراء النقاد العرب و الغرب المعاصرین حول رساله الشعر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: نقد و بررسی آراء ناقدان معاصر عرب و غرب پیرامون پیام شعر (عنوان عربی: نقد آراء النقاد العرب و الغرب المعاصرین حول رساله الشعر) دارای ۴۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: نقد و بررسی آراء ناقدان معاصر عرب و غرب پیرامون پیام شعر (عنوان عربی: نقد آراء النقاد العرب و الغرب المعاصرین حول رساله الشعر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: نقد و بررسی آراء ناقدان معاصر عرب و غرب پیرامون پیام شعر (عنوان عربی: نقد آراء النقاد العرب و الغرب المعاصرین حول رساله الشعر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: نقد و بررسی آراء ناقدان معاصر عرب و غرب پیرامون پیام شعر (عنوان عربی: نقد آراء النقاد العرب و الغرب المعاصرین حول رساله الشعر) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نقد ادب معاصر عربی

تعداد صفحات :۴۲

مضمون شعر با توجه به خواص ذاتی و ماهیتی آن همچون عاطفه و خیال که نقشی محوری را در شکل گیری و اثرگذاری شعر ایفا می کنند و نیز با در نظر گرفتن فرآیند نیمه خودآگاه آفرینش شعر، از جنس و شکل خاصی برخوردار است که از بدو پیدایش شعر در متن اشعار مشهود بوده، امری ثابت و غیرقابل تغییر می باشد. طی بعضی ادوار فکری که شکل گیری مکاتب ادبی خاصی را در پی داشته، معانی و مضامین متعددی بر مختصات شعر تحمیل شده که اقتضای مسائل و قضایای اجتماعی بوده و البته هیچ گونه تناسبی با فضای شعر نداشته و قابل هضم در بافت آن نبوده است. از دیگر سو، نحوه و میزان ارتباط شعر با افراد اجتماع که از محدودیت و اقلیت خاصی برخوردار است در تعریف کارکرد شعر موثر بوده، مانع از آن می گردد که شاعر را به رعایت بایدها و نبایدهای از پیش تعیین شده و نامتلائم با ساختار و طبع شعر وادار سازیم. شعر اهداف وجودی خاص خود را داراست و نمی توان آن را به عنوان یک ابزار در جهت تامین مقاصد و منافع ناسازگار با محیط شعر تلقی نمود. عدم توجه به طبیعت و ماهیت حقیقی شعر و درک و دریافت ناصحیح از آن موجب تدوین متونی منظوم می شود که از خواص و آثار شعر تهی بوده، به ابزاری در جهت ارائه گزاره های گوناگون تبدیل می گردد.

لطفا برای مشاهده چکیده عربی به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: پیام، ناخودآگاه، ارتباط، تاثیر، ابهام (کلیدواژه عربی: نقاد الربو الغرب، رساله الشعر، الارتباط، التأثیر، الإغلاق)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.