مقاله ارتباط سطوح سرمی دهیدرواپی اندروسترون و دهیدرواپی اندروسترون سولفات با شاخص های تن سنجی در زنان با درجه های مختلف چاقی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط سطوح سرمی دهیدرواپی اندروسترون و دهیدرواپی اندروسترون سولفات با شاخص های تن سنجی در زنان با درجه های مختلف چاقی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط سطوح سرمی دهیدرواپی اندروسترون و دهیدرواپی اندروسترون سولفات با شاخص های تن سنجی در زنان با درجه های مختلف چاقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط سطوح سرمی دهیدرواپی اندروسترون و دهیدرواپی اندروسترون سولفات با شاخص های تن سنجی در زنان با درجه های مختلف چاقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط سطوح سرمی دهیدرواپی اندروسترون و دهیدرواپی اندروسترون سولفات با شاخص های تن سنجی در زنان با درجه های مختلف چاقی :

مقاله ارتباط سطوح سرمی دهیدرواپی اندروسترون و دهیدرواپی اندروسترون سولفات با شاخص های تن سنجی در زنان با درجه های مختلف چاقی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در دی ۱۳۸۸ در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه ۵۱۰ تا ۵۲۰ منتشر شده است.
نام: ارتباط سطوح سرمی دهیدرواپی اندروسترون و دهیدرواپی اندروسترون سولفات با شاخص های تن سنجی در زنان با درجه های مختلف چاقی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چاقی
مقاله نمایه توده بدن
مقاله دهیدرواپی اندروسترون
مقاله دهیدرواپی اندروسترون سولفات
مقاله شاخص های تن سنجی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: دهیدرواپی اندروسترون (DHEA) و دهیدرواپی اندروسترون سولفات (DHEA-S) فراوان ترین استروئیدهای موجود در سرم انسان هستند. هدف از این مطالعه بررسی ارتباط سطوح سرمی دهیدرواپی اندروسترون و دهیدرواپی اندروسترون سولفات با شاخص های تن سنجی در زنان دارای درجه های مختلف چاقی بود.
مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی، ۳۵ زن با نمایه توده بدن ۱۸۵-۲۴۹ کیلوگرم بر مترمربع به عنوان گروه دارای وزن طبیعی، ۳۳ زن با نمایه توده بدن ۲۵-۲۹۹ دارای اضافه وزن، ۳۶ زن با نمایه توده بدن ۳۰-۳۴۹ دچار چاقی درجه ۱، ۳۳ زن با نمایه توده بدن ۳۵-۳۹۹ درجه ۲ و ۳۳ زن با نمایه توده بدن بیشتر از ۴۰ کیلوگرم بر مترمربع به عنوان دارای چاقی درجه ۳ بررسی شدند. نمایه توده بدن از تقسیم وزن (کیلوگرم) بر قد (مترمربع) محاسبه شد. سطوح سرمی دهیدرواپی آندروسترون و دهیدرواپی آندروسترون سولفات، هورمون رشد و گلوکز به ترتیب با روش ایمونواسی و گلوکزاکسیداز اندازه گیری شدند.
یافته ها: همبستگی منفی و معنی داری بین غلظت سرمی دهیدرواپی اندروسترون و سن در گروه دارای وزن طبیعی (r=-0.45 و P=0.006)، دچار اضافه وزن (r=-0.41 و P=0.01)، چاق درجه ۱ (r=-0.40 و P=0.015)، چاق درجه ۲ (r=-0.39 و P=0.02) و چاق درجه ۳ (r=-0.35 و P=0.04) مشاهده شد. هم چنین، همبستگی منفی و معنی داری بین غلظت سرمی دهیدرواپی اندروسترون سولفات و سن در گروههای دارای اضافه وزن (r=-0.39 و P=0.019)، چاق درجه ۱ (r=-0.45 و P=0.005) و چاق درجه ۲ (r=-0.39 و P=0.02) مشاهده شد. ارتباط مثبت و معنی داری بین دهیدرواپی اندروسترون و جثه افراد در گروههای چاق درجه ۱ و ۲ و ۳ مشاهده شد. ارتباط مثبت و معنی داری نیز بین دهیدرواپی آندروسترون سولفات و جثه افراد در گرو ههای دارای اضافه وزن، چاق درجه ۱ و چاق درجه ۲ مشاهده شد.
نتیجه گیری: سطح سرمی DHEA با افزایش درجه چاقی کاهش اما سطح سرمی DHEA-S افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.