بررسی آزمایشگاهی اثر آنتی اکسیدان گیاهی مریم گلی بر استحکام باند برشی رزین کامپوزیت به مینا پس از سفید کردن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آزمایشگاهی اثر آنتی اکسیدان گیاهی مریم گلی بر استحکام باند برشی رزین کامپوزیت به مینا پس از سفید کردن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آزمایشگاهی اثر آنتی اکسیدان گیاهی مریم گلی بر استحکام باند برشی رزین کامپوزیت به مینا پس از سفید کردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آزمایشگاهی اثر آنتی اکسیدان گیاهی مریم گلی بر استحکام باند برشی رزین کامپوزیت به مینا پس از سفید کردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آزمایشگاهی اثر آنتی اکسیدان گیاهی مریم گلی بر استحکام باند برشی رزین کامپوزیت به مینا پس از سفید کردن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: استحکام باند کامپوزیت رزین به مینای دندان پس از سفیدکردن کاهش می یابد. هدف از این مطالعه، بررسی اثر مریم گلی (Salvia officinalis) بر استحکام باند برشی کامپوزیت به مینای سفید شده می باشد.روش بررسی: در این مطالعه آزمایشگاهی سطوح لبیالی شصت دندان قدامی فک بالا به طور تصادفی به چهار گروه تقسیم شدند: گروه ۱: نمونه ها فقط سفید شدند، گروه ۲: نمونه های سفید شده بلافاصله تحت درمان اسکوربات سدیم قرار گرفتند . گروه ۳: نمونه های سفیدشده، بلافاصله تحت درمان با محلول حاوی مریم گلی قرار گرفتند و گروه ۴: نمونه ها درمانی دریافت نکردند. بر روی هر نمونه بعد از کاربرد اچ و یک ادهزیو نوری نسل پنجم (Single Bond, 3 M ESPE, Dental Products, St Paul, MN, USA)، استوانه کامپوزیتی با یک کامپوزیت نوری (Z100 3MESPE, Dental products, St Paul, MN, USA) باند شد پس از اعمال چرخه حرارتی، استحکام برشی نمونه ها برحسب مگاپاسکال اندازه گیری گردید . داده ها توسط آزمون های One-way ANOVA و Tukey HSD آنالیز شدند. (a=0.05)یافته ها: کمترین و بیشترین استحکام باند برشی مربوط به گروه ۱ (۱۲.۳۱±۲.۴۴) و گروه ۳ (۲۵.۰۴±۳.۵۲) بود. آزمونهای آماری نشان دادند که استحکام پیوند برشی در گروههای چهارگانه به جز گروه ۱ با دیگر گروهها، از لحاظ آماری اختلاف معنی داری ندارند. (P>0.05)نتیجه گیری: استحکام باند کامپوزیت رزین به مینا بلافاصله پس از سفید کردن به طور چشمگیری کاهش می یابد. کاربرد محلول مریم گلی و آسکوربات سدیم می توانند به میزان یکسانی استحکام برشی کامپوزیت به مینای سفید شده را افزایش دهد.

کلید واژه: آنتی اکسیدان ها، سفید کردن دندان، کامپوزیت رزین، استحکام برشی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.