مقاله مطالعه عوامل موثر در تراکم پذیری پودر عصاره چای سبز ایران جهت تهیه یک قرص گیاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه عوامل موثر در تراکم پذیری پودر عصاره چای سبز ایران جهت تهیه یک قرص گیاهی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه عوامل موثر در تراکم پذیری پودر عصاره چای سبز ایران جهت تهیه یک قرص گیاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه عوامل موثر در تراکم پذیری پودر عصاره چای سبز ایران جهت تهیه یک قرص گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه عوامل موثر در تراکم پذیری پودر عصاره چای سبز ایران جهت تهیه یک قرص گیاهی :

مقاله مطالعه عوامل موثر در تراکم پذیری پودر عصاره چای سبز ایران جهت تهیه یک قرص گیاهی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۴۶۳ تا ۴۷۸ منتشر شده است.
نام: مطالعه عوامل موثر در تراکم پذیری پودر عصاره چای سبز ایران جهت تهیه یک قرص گیاهی
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چای سبز
مقاله تراکم پذیری
مقاله اندیس «کار»
مقاله منحنی «هکل»

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: بررسی نقش حلال در استخراج ماده موثره از برگ چای سبز و شناسایی عامل های موثر در تراکم پذیری پودر عصاره آن جهت تهیه یک قرص گیاهی هدف اصلی این بررسی بوده است.
روش بررسی: استخراج عصاره حاوی مواد موثره با استفاده از حلال های اتانول، متانول، استون، ایزوپروپیل الکل و آب به نسبت ۱ به ۴ انجام گردید. عصاره ها در سرما و خلا شدید خشک شدند. تعیین مقدار تانن استخراج شده به عنوان ماده اصلی با روش «فولین – دنیس» انجام گرفت. پودر خشک شده با استفاده از الک های استاندارد USP به اندازه های ۱۴، ۱۸، ۳۵ و ۶۰ مش تقسیم و آزمایش های بررسی خواص جریان یابی مثل زاویه سکون، قدرت تراکم پذیری و نوع تغییر شکل ذره ای حاصل از فشار تراکم وارده بر روی آنها صورت پذیرفت. اندیس «کار» جهت تعیین درصد تراکم پذیری محاسبه و منحنی «هکل» برای تشخیص الاستیک یا پلاستیک بودن جنس پودر چای رسم گردید.
یافته ها: بیشترین درصد تانن در عصاره پودری تهیه شده از حلال آب بدست آمد. بهترین درصد تراکم پذیری با شاخص «کار» ۱۲ در پودرهای با رطوبت ثابت ۳ درصد و اندازه ذره ای ۶۰ مش، مربوط به حلال آب بود. همین پودر با کمترین زاویه سکون (۲۵ درجه) بهترین جریان یابی را از خود نشان داد. نتایج منحنی «هکل» ترسیم شده برای این پودرها با ضریب اطمینان ۹۵ درصد حاکی از تغییرات پلاستیک در خلال تراکم پودر بود.
نتیجه گیری: بنظر می رسد که حلال آب در مقایسه با حلال های الکلی باعث استخراج بهتر و بیشتر مواد موثره از برگ چای سبز شده و پودر حاصله علاوه بر تراکم پذیری مطلوب تر، نسبت به نیروی تراکم وارده نیز شکل پذیری پلاستیکی بهتری را نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.