بررسی اثر ضد میکروبی اسانس آویشن شیرازی بر منحنی رشد و تولید شیگا توکسین ۲ باکتری اشرشیا کلی O157: H7


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضد میکروبی اسانس آویشن شیرازی بر منحنی رشد و تولید شیگا توکسین ۲ باکتری اشرشیا کلی O157: H7 دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضد میکروبی اسانس آویشن شیرازی بر منحنی رشد و تولید شیگا توکسین ۲ باکتری اشرشیا کلی O157: H7  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد میکروبی اسانس آویشن شیرازی بر منحنی رشد و تولید شیگا توکسین ۲ باکتری اشرشیا کلی O157: H7،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضد میکروبی اسانس آویشن شیرازی بر منحنی رشد و تولید شیگا توکسین ۲ باکتری اشرشیا کلی O157: H7 :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: بررسی اثرات ضدمیکروبی گیاه آویشن شیرازی که از گیاهان دارویی در طب سنتی ایرانی بوده بر باکتری های بیماریزای مواد غذایی مانند اشرشیاکلی O157:H7 که مسوول شیوع بیماری های غذا زاد و عامل ایجاد هموراژیک کولیت و سندرم همولیتیک اورمیک (HUS) می باشد ضروری به نظر می رسد.هدف: بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی بر رشد و تولید شیگا توکسین ۲ اشرشیاکلی O157:H7 می باشد.روش بررسی: حداقل غلظت بازدارنده رشد (MIC) و حداقل غلظت باکتری کشی (MBC) اسانس آویشن شیرازی برای اشرشیاکلی O157:H7 به روش براث ماکرودایلوشن، تاثیر غلظت های تحت بازدارنده اسانس، بر منحنی رشد باکتری طی ۲۴ ساعت توسط دستگاه اسپکتروفوتومتری و تولید شیگاتوکسین ۲ با استفاده از کیت تعیین شد.نتایج: در این مطالعه میزان MIC و MBC اسانس آویشن شیرازی برای باکتری مورد مطالعه به ترتیب ۰.۰۴ و ۰.۰۶ درصد به دست آمد. مقادیر OD600 طی ۲۴ ساعت مجاورت باکتری با غلظت MIC و غلظت های تحت بازدارنده اسانس در دو دما نشان دهنده تاثیر معنی دار (P<0.05) آن غلظت ها بر رشد باکتری E.coli O157:H7 بوده و مجاورت باکتری با غلظت های مختلف اسانس در دما ۳۵ درجه سانتی گراد باعث کاهش تولید شیگاتوکسین ۲ شده و افزایش غلظت اسانس تا ۰.۰۲ درصد (معادل ۵۰ درصد MIC) در این دما اثر بازدارندگی بر تولید شیگاتوکسین ۲ در این سویه باکتریایی می گذارد.نتیجه گیری: می توان از این اسانس در غلظت بازدارنده رشد جهت جلوگیری از رشد E.coli O157:H7 و در غلظت های تحت بازدارنده جهت جلوگیری از تولید شیگا توکسین آن در صنایع غذایی استفاده نمود.

کلید واژه: آویشن شیرازی، اشرشیاکلی O

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.