مقاله اثر پرایمینگ بذر بر قدرت رویش و عملکرد دانه جو رقم آبیدر در شرایط دیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پرایمینگ بذر بر قدرت رویش و عملکرد دانه جو رقم آبیدر در شرایط دیم دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پرایمینگ بذر بر قدرت رویش و عملکرد دانه جو رقم آبیدر در شرایط دیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پرایمینگ بذر بر قدرت رویش و عملکرد دانه جو رقم آبیدر در شرایط دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پرایمینگ بذر بر قدرت رویش و عملکرد دانه جو رقم آبیدر در شرایط دیم :

مقاله اثر پرایمینگ بذر بر قدرت رویش و عملکرد دانه جو رقم آبیدر در شرایط دیم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله علوم زراعی ایران از صفحه ۳۳۷ تا ۳۵۲ منتشر شده است.
نام: اثر پرایمینگ بذر بر قدرت رویش و عملکرد دانه جو رقم آبیدر در شرایط دیم
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استقرار گیاهچه
مقاله پرایمینگ بذر
مقاله جو
مقاله عملکرد دانه و قدرت رویش بذر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اثر پرایمینگ بذر با محلول های حاوی عناصر روی و فسفر (۱۰، ۵۰ و ۱۰۰ میلی مولار) بر قدرت رویش بذر و استقرار گیاهچه ها و عملکرد دانه جو رقم آبیدر در آزمایشگاه به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی و درمزرعه در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی به صورت کشت پاییزه و بهاره در سال زراعی ۸۶-۱۳۸۵ مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج آزمون آزمایشگاهی نشان داد که درصد بذرهای زنده و جوانه زنی، هدایت الکتریکی مواد نشت یافته از بذر، سرعت جوانه زنی، تعداد گیاهچه های عادی و وزن خشک ریشه چه، ساقه چه و گیاهچه به طور معنی داری تحت تاثیر پرایمینگ بذر با عنصر روی قرار گرفتند. اثر پرایمینگ بذر با فسفر نیز بر تمام صفات به غیر از هدایت الکتریکی معنی دار بود. اثر متقابل روی × فسفر نیز برای تمام صفات مورد مطالعه معنی دار بود. با افزایش غلظت روی در محلول های پرایمینگ، تمام صفات مورد مطالعه روند کاهشی نشان دادند. تیمارهای برتر پرایمینگ بذر در آزمایشگاه انتخاب و اثر آنها در قالب دو آزمایش مزرعه ای جداگانه پائیزه و بهاره مورد ارزیابی قرار گرفت. مقایسه میانگین ها نشان داد که در کشت بهاره هیچ یک از صفات مورد بررسی تحت تاثیر تیمارهای پرایمینگ بذر قرار نگرفتند، اما در کشت پائیزه تیمار پرایمینگ بذر با ۱۰۰ میلی مولار فسفر بیشترین درصد استقرار گیاهچه ها و تیمار ۱۰ میلی مولار روی +۱۰۰ میلی مولار فسفر بالاترین سرعت سبز شدن گیاهچه ها و نیز بیشترین درصد بقای زمستانه را به خود اختصاص دادند. تیمار پرایمینگ بذر با محلول های ۱۰ میلی مولار روی +۵۰ میلی مولار فسفر و ۱۰ میلی مولار روی +۱۰۰ میلی مولار فسفر عملکرد دانه جو را در کشت پائیزه به طور میانگین ۴۱ درصد افزایش دادند. روش های پرایمینگ بذر مورد استفاده در این آزمایش باعث افزایش عملکرد دانه و ماده خشک (به ترتیب ۲۹ و ۱۶ درصد) در کشت پائیزه شدند. به نظر می رسد که استفاده از این روش برای بهبود عملکرد مزرعه ای جو پائیزه در شرایط دیم قابل اجرا می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.