ژئوشیمی گلسنگ ها و ماسه سنگ های میوسن پسین-پلئیستوسن منطقه ساحلی چابهار: با نگرشی بر سنگ منشا و جایگاه زمین ساختی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ژئوشیمی گلسنگ ها و ماسه سنگ های میوسن پسین-پلئیستوسن منطقه ساحلی چابهار: با نگرشی بر سنگ منشا و جایگاه زمین ساختی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ژئوشیمی گلسنگ ها و ماسه سنگ های میوسن پسین-پلئیستوسن منطقه ساحلی چابهار: با نگرشی بر سنگ منشا و جایگاه زمین ساختی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ژئوشیمی گلسنگ ها و ماسه سنگ های میوسن پسین-پلئیستوسن منطقه ساحلی چابهار: با نگرشی بر سنگ منشا و جایگاه زمین ساختی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ژئوشیمی گلسنگ ها و ماسه سنگ های میوسن پسین-پلئیستوسن منطقه ساحلی چابهار: با نگرشی بر سنگ منشا و جایگاه زمین ساختی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه زمین شناسی ایران

تعداد صفحات :۲۱

منطقه ساحلی چابهار در پهنه ساختاری رسوبی مکران واقع شده است. پی سنگ ناحیه مکران متشکل از پوسته های اقیانوسی و واحدهای فلیش بوده که در منطقه چابهار بوسیله توالی های ضخیمی از مارن، ماسه سنگ و کنگلومرا پوشیده شده است. تعداد ۵۰ نمونه از برش های تیس، رمین، لیپار، گورانکش و خور گریندر برداشت و مورد آزمایش کلسیمتری و آنالیزهای ژئوشیمی ICP، XRF و XRD قرار گرفت. میزان کربنات کلسیم نمونه های مورد مطالعه از واحد مارنی بین ۹ الی ۲۱ درصد متغیر و بهتر است به آنها گلسنگ اطلاق نمود. مقادیر P2O5، Na2O و Fe2O3 سنگ های مورد مطالعه نسبت به پوسته قاره ای بالایی کاهش یافته است. ضریب متوسط اندیس هوازدگی شیمیایی (CWI’=۸.۸۸) شرایط آب و هوای خشک تا نیمه خشک را در منطقه منشا نشان می دهد. بر اساس داده های ژئوشیمی، گلسنگ ها و ماسه سنگ های منطقه ساحلی چابهار از سنگ های رسوبی غنی از کوارتز منشا گرفته اند. مشخصات ژئوشیمی سنگ های مورد مطالعه و استفاده از دیاگرام های تفکیک کننده محیط های زمین ساختی بر اساس عناصر اصلی و فرعی مبین رسوب گذاری این سنگ ها در بخش های حاشیه قاره ای فعال (ACM) است. این نتیجه منطقی به نظر می رسد زیرا زون مکران یک زون فرورانشی فعال حاشیه قاره است.

کلید واژه: چابهار، ماسه سنگ، مارن، مکران ساحلی، ژئوشیمی، گلسنگ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.