مقاله ارتباط استرس و سبک های مقابله ای با بیماری کرونری قلب: نقش عامل جنسیت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط استرس و سبک های مقابله ای با بیماری کرونری قلب: نقش عامل جنسیت دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط استرس و سبک های مقابله ای با بیماری کرونری قلب: نقش عامل جنسیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط استرس و سبک های مقابله ای با بیماری کرونری قلب: نقش عامل جنسیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط استرس و سبک های مقابله ای با بیماری کرونری قلب: نقش عامل جنسیت :

مقاله ارتباط استرس و سبک های مقابله ای با بیماری کرونری قلب: نقش عامل جنسیت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله روانپزشکی و روانشناسی بالینی ایران (اندیشه و رفتار) از صفحه ۳۶۸ تا ۳۷۶ منتشر شده است.
نام: ارتباط استرس و سبک های مقابله ای با بیماری کرونری قلب: نقش عامل جنسیت
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیماری کرونری قلب
مقاله استرس
مقاله سبک های مقابله ای

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: این پژوهش با هدف بررسی ارتباط سبک های مقابله ای و استرس با بیماری کرونری قلب و هم چنین بررسی سبک های مقابله ای ناکارآمد در افراد مبتلا به این بیماری انجام شد.
روش: در یک طرح مورد – شاهدی، ۸۰ نفر از بیماران کرونری قلب (۴۰ مرد، ۴۰ زن) مراجعه کننده به بیمارستان شهید مدنی شهرستان تبریز با ۸۰ نفر از افراد گروه گواه (۴۰ مرد، ۴۰ زن) که با روش نمونه گیری در دسترس انتخاب و از نظر برخی متغیرهای جمعیت شناختی با یکدیگر همتا شده بودند، مقایسه شدند. داده ها به کمک پرسش نامه سبک های مقابله ای و سیاهه استرس زندگی هولمز – راهه گردآوری و به کمک آزمون رگرسیون لجستیک، تحلیل واریانس چند متغیره (مانووا) و آزمون t، تحلیل شدند.
یافته ها: بیماران کرونری قلب در مقایسه با افراد گروه گواه، میزان استرس بالاتری را تجربه می کنند و در برخورد با مسایل استرس زا بیشتر از سبک های مقابله ای هیجان مدار بهره می گیرند. ۷۹ درصد واریانس مربوط به بروز بیماری کرونری قلب توسط متغیرهای استرس زا و سبک های مقابله ای تبیین شد که از این میان سبک هیجان مدار بیشترین سهم (۵۱%) و استرس کمترین سهم (۱۱%) را داشتند. مردان مبتلا به بیماری کرونری قلب، بیشتر سبک مقابله ای ناکارآمد رویارویی مستقیم و زنان مبتلا به این بیماری، بیشتر سبک مقابله ای ناکارآمد خود کنترلی را به کار می بردند.
نتیجه گیری: بین سبک های مقابله ای هیجان مدار و بیماری کرونری قلب ارتباط معنی داری وجود دارد و در ارتباط با این مساله، جنسیت نیز نقش مهمی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.