مقاله خودکارآمدی عمومی و فوبی اجتماعی؛ ارزیابی مدل شناختی اجتماعی بندورا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خودکارآمدی عمومی و فوبی اجتماعی؛ ارزیابی مدل شناختی اجتماعی بندورا دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خودکارآمدی عمومی و فوبی اجتماعی؛ ارزیابی مدل شناختی اجتماعی بندورا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خودکارآمدی عمومی و فوبی اجتماعی؛ ارزیابی مدل شناختی اجتماعی بندورا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خودکارآمدی عمومی و فوبی اجتماعی؛ ارزیابی مدل شناختی اجتماعی بندورا :

مقاله خودکارآمدی عمومی و فوبی اجتماعی؛ ارزیابی مدل شناختی اجتماعی بندورا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در مطالعات روان شناختی از صفحه ۱۱۵ تا ۱۲۸ منتشر شده است.
نام: خودکارآمدی عمومی و فوبی اجتماعی؛ ارزیابی مدل شناختی اجتماعی بندورا
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فوبی اجتماعی
مقاله خودکارآمدی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مطالعات سبب شناختی، فوبی اجتماعی را یک واقعیت چند عاملی و نتیجه کنش متقابل عوامل فیزیکی، اجتماعی و روانشناختی تلقی می کنند. شناخت نقش تمایلات روانی منفی، از جمله خودکارآمدی پایین، یکی از هدفهای محققان به ویژه در پرتو تئوری شناختی اجتماعی بندورا بوده است. این مطالعه با هدف ارزیابی سازه خودکارآمدی در تبیین و پیش بینی فوبی اجتماعی انجام شد. تحقیق حاضر با شیوه پیمایشی و مقطعی انجام شد. داده های این مطالعه از ۲۲۰ نفر از دانشجویان دانشگاه یزد که با روش نمونه گیری تصادفی، از هفت گروه آموزشی، انتخاب شده بودند، و در آبان ۱۳۸۵ گردآوری شد. سپس، این پاسخگویان، به پرسشهای مقیاس خودکارآمدی عمومی (GSES) و پرسشنامه فوبی اجتماعی (SPIN) پاسخ دادند. همبستگی معناداری بین خودکارآمدی و فوبی اجتماعی به طور کلی (P<0.001) و نیز بین خودکارآمدی و مولفه های ترس از افراد معتبر (P<0.001)، ترس از انتقاد و خجالت (P<0.001) و ترس از صحبت در جمع و با غریبه ها (P<0.001) وجود داشت. تحلیل رگرسیون چندگانه سلسله مراتبی نیز نشان داد که مولفه های خودکارآمدی، ۲۰۱ درصد از واریانس فوبی اجتماعی را تبیین کرده است. یافته های این مطالعه اعتبار و توانایی مدل شناختی اجتماعی بندورا را به عنوان یک مدل نظری در تبیین و پیش بینی فوبی اجتماعی دانشجویان نشان داد. سازه خودکارآمدی، به عنوان سازه اصلی در تئوری شناختی اجتماعی بندورا به خوبی توانسته است تغییرات در فوبی اجتماعی دانشجویان را تبیین کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.