مقایسه دو روش جراحی باز لیختن اشتین (Lichtenstein) و وانتز (Open preperitoneal) در جراحی فتقهای مغبنی عودکرده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه دو روش جراحی باز لیختن اشتین (Lichtenstein) و وانتز (Open preperitoneal) در جراحی فتقهای مغبنی عودکرده دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه دو روش جراحی باز لیختن اشتین (Lichtenstein) و وانتز (Open preperitoneal) در جراحی فتقهای مغبنی عودکرده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه دو روش جراحی باز لیختن اشتین (Lichtenstein) و وانتز (Open preperitoneal) در جراحی فتقهای مغبنی عودکرده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه دو روش جراحی باز لیختن اشتین (Lichtenstein) و وانتز (Open preperitoneal) در جراحی فتقهای مغبنی عودکرده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

تعداد صفحات :۶

زمینه و هدف: ترمیم فتق مغبنی عودکرده با احتمال عود مجدد و عوارض جراحی بیشتر نسبت به ترمیم اولیه همراه می باشد. این مطالعه دو روشOpen preperitoneal و Lichtenstein را در ترمیم فتقهای مغبنی عودکرده مورد مقایسه قرار می دهد.مواد و روش کار: در این کارآزمایی بالینی، ۶۰ بیمار مرد ۶۰ – ۳۰ ساله با تشخیص فتق مغبنی عود کرده مورد ارزیابی قرار گرفتند. ۳۰ بیمار به روش Lichtenstein و ۳۰ بیمار به روش Open preperitoneal با تکنیک Wantz عمل شدند. انتخاب روش جراحی در هر بیمار به صورت اتفاقی انجام می شد.بیماران با BMI>35، مصرف استروئید، دیابت ملیتوس، اختلالات انعقادی، جنس زن و سابقه عمل جراحی شکم به جز هرنیورافی، از مطالعه حذف شدند.برای آنالیز داده ها از روش آماری Chi Square و آزمون Fishers Exact Test استفاده گردید. میزان محدوده معنی داری معادل ۰.۰۵ در نظر گرفته شد. از برنامه SPSS 15 جهت آنالیز داده ها استفاده گردید.یافته ها: عود مجدد در گروه %۲۰ Lichtenstein در مقابل %۰ برای گروه Open preperitoneal بود (p= 0.01). آسیب عصبی (اختلال حسی یا نورالژی در درماتوم خاص) %۲۰ برای گروه Lichtenstein، در مقابل %۰ برای گروه (p=0.01) preperitoneal Open بود. ارکیت ایسکمیک %۲۳.۳ برای گروه Lichtenstein، در مقابل %۰ برای گروه(p= 0.005) Open preperitoneal بود. عوارض دیگر مانند عفونت، هماتوم، ریتانسیون ادراری و آتروفی بیضه بین دو گروه تفاوتی نداشتند.نتیجه گیری: روش Open preperitoneal برای ترمیم فتقهای مغبنی عودکرده ای که قبلا با برخورد قدامی عمل شده اند، روش ارجح می باشد و با عود و آسیب های عصبی کمتری همراه می باشد.

کلید واژه: فتق مغبنی عودکرده، Lichtenstein ،Open preperitoneal

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.