مقاله مقایسه رمیفنتانیل با آلفنتانیل در کیفیت لوله گذاری تراشه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه رمیفنتانیل با آلفنتانیل در کیفیت لوله گذاری تراشه دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه رمیفنتانیل با آلفنتانیل در کیفیت لوله گذاری تراشه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه رمیفنتانیل با آلفنتانیل در کیفیت لوله گذاری تراشه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه رمیفنتانیل با آلفنتانیل در کیفیت لوله گذاری تراشه :

مقاله مقایسه رمیفنتانیل با آلفنتانیل در کیفیت لوله گذاری تراشه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران) از صفحه ۲۴ تا ۳۲ منتشر شده است.
نام: مقایسه رمیفنتانیل با آلفنتانیل در کیفیت لوله گذاری تراشه
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آلفنتانیل
مقاله رمیفنتانیل
مقاله پروپوفول
مقاله لوله گذاری تراشه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: مخدرها، مانند آلفنتانیل، برای سهولت لوله گذاری تراشه بدون استفاده از داروهای شل کننده عضلانی، در بیماران تحت اعمال جراحی الکتیو بکار رفته اند. هدف از این مطالعه بررسی امکان لوله گذاری تراشه با پروپوفول و رمیفنتانیل و مقایسه آن با پروپوفول و آلفنتانیل، بدون آنکه از داروهای شل کننده عضلانی استفاده گردد، می باشد.
روش بررسی: ۱۰۰ بیمار در کلاس یک (American Society of Anesthesiologists) ASA جهت انجام جراحی الکتیو، در این مطالعه آینده نگر، تصادفی و دوسرکور قرار گرفتند. بیماران در دو گروه شاهد و کنترل قرار داده شدند. در گروه شاهد (آلفنتانیل)، آلفنتانیل با دوز ۵۰ میکروگرم بر کیلوگرم بصورت وریدی در ۱۰ ثانیه تزریق و بعد از ۴۵ ثانیه یا در صورت بروز ایست تنفسی، پروپوفول به میزان ۲ میلی گرم بر کیلوگرم در مدت ۵ ثانیه تزریق گردید و بعد از گذشت ۳۰ ثانیه، لارنگوسکپی و لوله گذاری تراشه انجام شد. در گروه مورد مطالعه (رمیفنتانیل) فقط بجای آلفنتانیل از رمیفنتانیل با دوز ۵ میکروگرم بر کیلوگرم استفاده گردید. ارزیابی کیفیت لوله گذاری تراشه بر اساس نمره بندی امکان لارنگوسکپی، باز بودن طناب های صوتی، شلی فک تحتانی و حرکت اندام ها (نمره از ۱ تا ۴) بود. معیارهای نمره بندی لوله گذاری، با استفاده از آزمون های غیرپارامتریک، در دو گروه مورد مقایسه قرار گرفت.
یافته ها: اختلاف معنی داری بین دو گروه از نظر اطلاعات دموگرافیک (سن، وزن و جنس) وجود نداشت. معیارهای لارنگوسکپی، شلی فک تحتانی و حرکت اندام ها در دو گروه رمیفنتانیل و آلفنتانیل مشابه همدیگر بود و اختلاف آماری قابل توجهی وجود نداشت ولی طناب های صوتی در گروه رمیفنتانیل به طور معنی داری بازتر از گروه آلفنتانیل بود (P=0.028). بین تمام پارامترهای مورد بررسی، ارتباط دو به دوی همبستگی مثبتی وجود داشت.
نتیجه گیری: در این مطالعه بدنبال تزریق رمیفنتانیل و پروپوفول، شرایط عالی لوله گذاری تراشه نه تنها مشابه تزریق آلفنتانیل و پروپوفول در اغلب بیماران ایجاد شد، بلکه از نظر معیار باز بودن طناب های صوتی، شرایط بهتری نسبت به آلفنتانیل فراهم شده بود؛ بنابراین، برای پرهیز از تجویز شل کننده عضلانی می توان از رمیفنتانیل و پروپوفول برای لارنگوسکپی و لوله گذاری تراشه در بیماران جوان و سالم استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.