بررسی میزان شیوع فصلی کمپیلوباکتر ججونای و کمپیلوباکترکولای در شیرهای خام شهرستان آمل با استفاده از روش M.PCR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان شیوع فصلی کمپیلوباکتر ججونای و کمپیلوباکترکولای در شیرهای خام شهرستان آمل با استفاده از روش M.PCR دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان شیوع فصلی کمپیلوباکتر ججونای و کمپیلوباکترکولای در شیرهای خام شهرستان آمل با استفاده از روش M.PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان شیوع فصلی کمپیلوباکتر ججونای و کمپیلوباکترکولای در شیرهای خام شهرستان آمل با استفاده از روش M.PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان شیوع فصلی کمپیلوباکتر ججونای و کمپیلوباکترکولای در شیرهای خام شهرستان آمل با استفاده از روش M.PCR :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)

تعداد صفحات :۸

در این مطالعه، تعداد ۱۳۸ نمونه شیر از مراکز جمع آوری شیر شهرستان آمل در هر فصل سال (۱۳۸۹) و به روش تصادفی ساده، تهیه شدند. نمونه ها در شرایط سرما به آزمایشگاه منتقل شدند. سپس، نمونه ها به مدت ۴۸ ساعت در محیط کشت آبگوشت غنی کننده کمپیلوباکتر تحت شرایط میکروآئروفیلیک در دمای ۴۲ درجه سانتی گراد به مدت زمان ۴۸ ساعت گرمخانه گذاری شدند. محیط های غنی شده به داخل یک محیط کشت انتخابی بر پایه blood agar انتقال یافتند و دوباره تحت شرایط ذکر شده گرمخانه گذاری شدند. سپس،DNA باکتری از یک میلی لیتر آبگوشت غنی کننده استخراج گردید. ردیابی و شناسایی گونه های کمپیلوباکتر با روش Multiplex PCR و با استفاده از ژن اختصاصی گونه ججونای و کولای صورت پذیرفت DNA ladder 100 pb به عنوان یک Size Reference برای آزمایش PCR مورد استفاده قرار گرفت. محصول PCR برای گونه ججونای۱۶۰ pb و برای گونه کولای ۸۹۴ bp با ژل الکترفورز شناسایی شد. از مجموع ۱۳۸ نمونه در هر فصل در فصل بهار، ک. ججونای ۶.۶ درصد و ک.کولای ۱.۵ درصد، در فصل تابستان، ک. ججونای ۱۱.۶ درصد و ک.کولای ۳.۷ درصد، در فصل پاییز، ک. ججونای ۵.۱ درصد و ک.کولای ۲.۲ درصد، در فصل زمستان ک. ججونای ۲.۹ درصد و ک.کولای ۰.۸ درصد تشخیص داده شدند. نتایج این مطالعه، نشان داد که در فصل تابستان، کمپیلوباکتر ججونای و کولای در بیش ترین میزان شیوع و در فصل زمستان در کم ترین میزان شیوع در شیرهای خام شهرستان آمل بودند (p<0.05).

کلید واژه: کمپیلوباکتر ججونای، کمپیلوباکتر کولای، شیوع فصلی، PCR، آمل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.