مقاله ارزش تشخیصی سونوگرافی در آترزی مجاری صفراوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزش تشخیصی سونوگرافی در آترزی مجاری صفراوی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزش تشخیصی سونوگرافی در آترزی مجاری صفراوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزش تشخیصی سونوگرافی در آترزی مجاری صفراوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزش تشخیصی سونوگرافی در آترزی مجاری صفراوی :

مقاله ارزش تشخیصی سونوگرافی در آترزی مجاری صفراوی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از صفحه ۳۱ تا ۳۵ منتشر شده است.
نام: ارزش تشخیصی سونوگرافی در آترزی مجاری صفراوی
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کلستاز
مقاله نوزاد
مقاله سونوگرافی
مقاله اسکن هیدا
مقاله آترزی مجاری صفراوی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و اهداف: یرقان کلستاتیک در اوایل نوزادی وضعیت بالینی مهمی بشمار می رود. هپاتیت ایدیوپاتیک نوزادی و آترزی مجاری صفراوی خارج کبدی دو علت عمده این وضعیت بالینی می باشند. جراحی زودرس ممکن است مانع ایجاد عوارض بالقوه کشنده در بیماران مبتلا به آترزی مجاری صفراوی خارج کبدی شود. روشهای تشخیصی متعددی به تنهایی یا در کنار هم برای تشخیص زودرس آترزی مجاری صفراوی خارج کبدی مورد استفاده قرار می گیرند. در این مطالعه ما به مقایسه دو روش تشخیصی متفاوت در این زمینه، یعنی سونوگرافی و اسکن هیدا Hepatobiliary Iminodiacetic Acid (HIDA) scanپرداختیم.
روش بررسی: ۶۰ نوزاد دچار یرقان کلستاتیک مراجعه کننده به بیمارستان کودکان تبریز در یک مطالعه آینده نگر دو ساله بررسی شدند. سونوگرافی، اسکن هیدا و بیوپسی کبد در تمام بیماران بعمل آمد. یافته های دموگرافیک و پاراکلینیکی بیماران ثبت گردید. نتایج بیوپسی کبد بعنوان تشخیص قطعی در نظر گرفته شد (روش استاندارد طلایی). ارزش تشخیصی سونوگرافی”Triangular cord” و اسکن هیدا در تشخیص آترزی مجاری صفراوی خارج کبدی محاسبه گردید.
یافته ها: ۶۰ نوزاد، ۳۵ (مذکر و ۲۵ مونث)، با سن متوسط ۵۶۱±۱۷۸ روز وارد مطالعه شدند. بر اساس نتایج بیوپسی کبدی، ۱۶ (%۲۶۷) بیمار دچار آترزی مجاری صفراوی خارج کبدی و ۲۴ (%۴۰) بیمار دچار هپاتیت نوزادی بودند. آترزی مجاری صفراوی خارج کبدی در بررسی سونوگرافی در ۱۵ بیمار و در اسکن هیدا در ۳۸ بیمار گزارش گردید. حساسیت، ویژگی، ارزش اخباری مثبت، ارزش اخباری منفی سونوگرافی بترتیب %۸۷۵، %۹۷۷، %۹۳۳، %۹۵۷ و اسکن هیدا در تشخیص آترزی مجاری صفراوی خارج کبدی بترتیب %۱۰۰، %۵۰، %۴۲۱، %۱۰۰ بود. ۴ بیمار طی پیگیری فوت نمودند.
نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که ویژگی سونوگرافی در تشخیص آترزی مجاری صفراوی خارج کبدی در مقایسه با اسکن هیدا بیشتر است؛ با این حال، حساسیت آن کمتر از اسکن هیدا می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.