بهینه سازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)

تعداد صفحات :۱۰

کوسه ماهی چانه سفید Carcharhinus dussumieri از صیدهای غالب در آب های جنوب کشور می باشد. یکی از دور ریزهای این ماهی به خصوص دربخش فرآوری فیله آن، غضروف است که با روش های شیمیایی قابلیت تبدیل به ژلاتین را دارد. این پژوهش در دو مرحله انجام شد: در مرحله نخست، اثر سه غلظت سود (۰.۳، ۰.۲، ۰.۱) و سه غلظت اسیداستیک (۱، ۰.۵، ۰.۱) در دمای ۶۰ درجه و زمان ۶ ساعت بر راندمان استخراج ژلاتین حاصله، بررسی شد. در مرحله دوم، بهترین غلظت اسید و قلیا در شرایط متغیر دمایی (۶۰، ۷۰ و ۸۰ درجه سانتی گراد) و زمان (۶ و ۱۲ ساعت) مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج آماری از میانگین داده های نرمال که با آنالیز واریانس یک طرفه و آزمون دانکن تحلیل گردیدند نشان داد که در روش قلیایی، غلظت ۰.۳ مولار و در روش اسیدی، غلظت ۱ مولار بالاترین راندمان را دارند هرچند که از نظر آماری تفاوت معنی داری بین آن ها وجود نداشت.(P>0.05) در روش اسیدی دمای ۸۰ درجه و زمان ۱۲ ساعت و در روش قلیایی دمای ۸۰ درجه و زمان ۶ ساعت و دمای ۸۰ درجه و زمان ۱۲ ساعت بدون وجود اختلاف معنی دار (P>0.05)، بالاترین راندمان را نشان دادند. درنهایت، مقایسه بین بهترین راندمان اسیدی و بهترین راندمان قلیایی نشان داد که تفاوت معنی داری بین آن ها وجود ندارد، اما با توجه به راندمان حاصله (۱۶.۳۴%)، روش قلیایی با غلظت ۰.۳ مولار سود مصرفی، دمای استخراج ۸۰ درجه سانتی گراد و زمان ۱۲ ساعت به عنوان بهترین روش استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید، انتخاب گردید.

کلید واژه: ژلاتین، غضروف کوسه ماهی، روش قلیایی، روش اسیدی، راندمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.