تاثیر سطوح متفاوت پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر شاخصهای رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و تراکم لاکتوباسیل های روده در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح متفاوت پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر شاخصهای رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و تراکم لاکتوباسیل های روده در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح متفاوت پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر شاخصهای رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و تراکم لاکتوباسیل های روده در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح متفاوت پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر شاخصهای رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و تراکم لاکتوباسیل های روده در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح متفاوت پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر شاخصهای رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و تراکم لاکتوباسیل های روده در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)

تعداد صفحات :۱۷

این پژوهش به منظور ارزیابی تاثیر سطوح متفاوت پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر شاخصهای رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و تراکم لاکتوباسیل های روده در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با میانگین وزنی ۰.۰۰۶±۱.۶۷ گرم به مدت ۶۰ روز انجام گرفت. آزمایش شامل سطوح صفر (شاهد)، ۱، ۲.۵ و ۴ گرم پربیوتیک مانان الیگوساکارید به ازای هر کیلوگرم جیره در قالب چهار تیمار با سه تکرار درون تانک هایی که با ۲۰۰ لیتر آب پر شده بود انجام گرفت. نتایج نشان داد بیشترین میزان وزن نهایی، طول نهایی، افزایش وزن بدن، درصد افزایش وزن بدن، نرخ رشد ویژه و فاکتور وضعیت در تیمار ۱ گرم در کیلوگرم مانان الیگوساکارید در جیره مشاهده شد (P<0.01). بیشترین میزان پروتئین و چربی لاشه به ترتیب در تیمار ۴ گرم در کیلوگرم مانان الیگوساکارید و شاهد مشاهده گردید (P<0.05). بیشترین تراکم لاکتوباسیل های روده بدون هیچ تفاوت معنی داری در سطح ۱ گرم مانان الیگوساکارید در هر کیلوگرم جیره به دست آمد (۰.۰۵<P). نرخ بازماندگی نیز در بین تیمارهای مختلف تغذیه ای اختلاف معنی داری را نشان نداد (۰.۰۵<P). نتایج مطالعه حاضر نشان می دهد سطح ۱ گرم پربیوتیک مانان الیگوساکارید در هر کیلوگرم جیره می تواند باعث افزایش عملکرد رشد و کارایی تغذیه در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی شود و این پربیوتیک می تواند مکمل مناسبی برای جیره غذایی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان محسوب شود.

کلید واژه: قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)، پربیوتیک مانان الیگوساکارید، رشد، بازماندگی، ترکیب بدن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.