بررسی اثرات ضد میکروبی و فیتوشیمیایی عصاره های آلی گیاه بومی Capsicum annuum بر روی ایزوله Erwinia carotovora جداشده از گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ضد میکروبی و فیتوشیمیایی عصاره های آلی گیاه بومی Capsicum annuum بر روی ایزوله Erwinia carotovora جداشده از گوجه فرنگی دارای ۱۱۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ضد میکروبی و فیتوشیمیایی عصاره های آلی گیاه بومی Capsicum annuum بر روی ایزوله Erwinia carotovora جداشده از گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضد میکروبی و فیتوشیمیایی عصاره های آلی گیاه بومی Capsicum annuum بر روی ایزوله Erwinia carotovora جداشده از گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ضد میکروبی و فیتوشیمیایی عصاره های آلی گیاه بومی Capsicum annuum بر روی ایزوله Erwinia carotovora جداشده از گوجه فرنگی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست فناوری میکروارگانیسم های محیطی (علوم زیستی)

تعداد صفحات :۱۱۹

بیماری های باکتریایی گیاهان میوه دار باعث آسیب های زیادی در سرتا سر جهان می شوند. به منظور مدیریت بیماری های گیاهی، مواد شیمیایی مختلفی در تمام دنیا مورد استفاده قرار می گیرند. این مواد در بافت های حیوانی تجمع پیدا کرده و باعث به خطر انداختن سلامت انسانی می شوند. گیاهان به عنوان مخزنی از مواد شیمیایی درمانی موثر می توانند منابع با ارزشی از آفت کش های طبیعی تلقی گردند. گونه های گیاهی مختلف برای کنترل میکروارگانیسم های پاتوژن گیاهی مهم هستند. در میان تمام عصاره های بدست آمده تنها عصاره های برگ و میوه می توانند در مقابل باکتری های گرم منفی فعالیت بیشتری نشان دهند. جنس Capsicum annuum متعلق به خانواده Solanaceae می باشد و انواع مختلفی از فلفل (chili papper) را شامل می شود. در مطالعه حاضر فعالیت ضد باکتریایی عصاره های الکلی هگزان، استات اتیل، کلروفرم، پترولیوم اتر، اتانول و متانول میوه گونه ای از فلفل (Capsicum annuum) در مقابل ایزوله E. carotovora با استفاده از روش انتشار دیسک در آگار در مقایسه با آنتی بیوتیک های منتخب در شرایط آزمایشگاهی بررسی شده است. عصاره ها فعالیت های ضد باکتریایی را در محدوده مهاری رشد ۱۸-۱۲ میلی متر نشان دادند. محدوده حداقل غلظت ممانعت کننده (MIC) بدست آمده از عصاره های این گیاه بین ۰.۰۳۱-۰.۰۳۳ میلی گرم در میلی لیتر متعاقب روش رقت در آبگوشت نشان داده شد. این مقادیر برای MBC در محدوده غلظتی ۰.۵۳-۰.۷۳ میلی گرم در میلی لیتر بود. غربالگری فیتوشیمیایی حضورساپونین، ترکیبات فنلی، تانن، آلکالوئید و فلاونوئید را در حلال های مختلف نشان داد. توانایی عصاره های میوه این گونه گیاهی جهت مهار رشد Erwinia نشان دهنده پتانسیل ضد باکتریایی آن می باشد که ممکن است بتوان از آن در کنترل بیولوژیکی دیگر پاتوژن ها استفاده کرد. نتایج به دست آمده، نشان داد که عصاره های اتانولی و متانولی Capsicum annuum افق قابل توجهی در وسعت بخشیدن به فعالیت های داروهای گیاهی ضد میکروبی دارند.

کلید واژه: عصاره، فعالیت ضد باکتریایی، Capsicum annuum، پاتوژن گیاهی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.