بررسی تاثیرات یون ها در کیفیت اسپرماتوزوآی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin 1897) تحت شوری های مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیرات یون ها در کیفیت اسپرماتوزوآی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin 1897) تحت شوری های مختلف دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیرات یون ها در کیفیت اسپرماتوزوآی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin 1897) تحت شوری های مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیرات یون ها در کیفیت اسپرماتوزوآی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin 1897) تحت شوری های مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیرات یون ها در کیفیت اسپرماتوزوآی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin 1897) تحت شوری های مختلف :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)

تعداد صفحات :۱۳

با توجه به کاهش ذخایر ماهیان خاویاری در دریای خزر و لزوم استفاده بیشتر از مواد تناسلی استحصالی از مولدین، اسپرم مولدین نر که در بیضه حالت غیر متحرک دارد با ورود به محیط آبی تحرک می یابد. این فعالیت تحت تاثیر فاکتورهای محیطی نظیر درجه شوری و غلظت یونی،pH و غیره می باشد، که پیش نیاز و لازمه تحرک اسپرم است. طی این تحقیق که در فروردین و اردیبهشت ۱۳۸۸ در مرکز تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید بهشتی و موسسه ماهیان خاویاری دکتر دادمان رشت انجام پذیرفت، مواد تناسلی استحصالی از ۴ مولد نر در ۵ تیمار مختلف شوری صفر گرم در هزار، ۰.۶ گرم در هزار (شاهد)، ۲ گرم در هزار، ۴ گرم در هزار و ۶ گرم در هزار بررسی شدند. میزان یون های سدیم، پتاسیم و کلسیم محلول های مورد استفاده و مایع سمینال اسپرم مولدین نر اندازه گیری شد. درصد تحرک اسپرم در تیمار شوری صفر گرم در هزار، ۰.۶ گرم در هزار (شاهد)، ۲ گرم در هزار، ۴ گرم در هزار و ۶ گرم در هزار به ترتیب ۶۵.۰۰، ۷۳.۷۵، ۵۰.۷۵، ۷۷.۷۸، ۶۸.۷۵ درصد و زمان تحرک اسپرم به ترتیب۱۳۵.۰۰ ، ۲۹۵.۰۰، ۳۹۱.۲۵، ۳۳۳.۷۵، ۲۲۵.۰۰ ثانیه اندازه گیری شد. بیشترین درصد تحرک اسپرم و زمان تحرک اسپرم در شوری ۲ گرم در هزار در مقایسه با سایر تیمارها حاصل شد و بین درصد تحرک اسپرم در تیمارهای مختلف شوری، اختلاف معنی دار آماری مشاهده شد (P£۰.۰۵).

کلید واژه: تاس ماهی ایرانی، تحرک اسپرم، مایع سمینال، شوری، یون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.