استخراج فاز مایع چربی دنبه گوسفند به روش فراکسیون گیری با حلال و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب آن با چند نمونه تجارتی روغن مایع


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استخراج فاز مایع چربی دنبه گوسفند به روش فراکسیون گیری با حلال و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب آن با چند نمونه تجارتی روغن مایع دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استخراج فاز مایع چربی دنبه گوسفند به روش فراکسیون گیری با حلال و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب آن با چند نمونه تجارتی روغن مایع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استخراج فاز مایع چربی دنبه گوسفند به روش فراکسیون گیری با حلال و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب آن با چند نمونه تجارتی روغن مایع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استخراج فاز مایع چربی دنبه گوسفند به روش فراکسیون گیری با حلال و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب آن با چند نمونه تجارتی روغن مایع :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)

تعداد صفحات :۱۲

در این پژوهش، جهت فراکسیونه کردن چربی دنبه و جداسازی فراکسیون مایع (تالو اولئین)، از روش فراکسیون گیری ۳ مرحله ای با حلال استن در دماهای ۵oC، ۱۵ و ۲۵ استفاده شد. متوسط مقدار چربی دنبه ۳.۰۲±۶۴.۶۶ درصد و متوسط مقدار تالو اولئین ۴.۶۷± ۷۳.۶۵درصد تعیین گردید. بررسی ترکیب اسیدهای چرب تالو اولئین نشان داد که اسید اولئیک با میانگین ۴۶.۶۸ درصد بیش ترین مقدار را به خود اختصاص می دهد و پس از آن اسید پالمتیک با میانگین ۲۱.۳۲ درصد و اسید استئاریک با میانگین ۷.۵۳ درصد در رتبه های بعدی قرار می گیرند. مقایسه ترکیب اسیدهای چرب تالو اولئین با چند نمونه تجارتی روغن های گیاهی مایع موجود در بازار مصرف ایران شامل کنجد، زیتون، سویا، ذرت، کلزا و آفتابگردان نشان دادکه هر چند فراکسیون گیری موجب افزایش میزان اسیدهای چرب غیر اشباع از ۴۹.۷۸ درصد در چربی اولیه به ۵۷.۷۳ درصد در تالو اولئین و کاهش در اسیدهای چرب اشباع از ۴۶.۶۲ درصد در چربی اولیه به ۳۸.۶۲ درصد در تالو اولئین شده است با وجود این، تفاوت زیادی میان پروفیل اسیدهای چرب تالو اولئین و روغن های گیاهی مایع متداول وجود دارد. تالو اولئین دارای سطح بالایی از اسیدهای چرب اشباع و مقادیر کمی اسیدهای چرب ضروری است که این امر از لحاظ تغذیه ای نامطلوب است.

کلید واژه: چربی دنبه گوسفند، تالو اولئین، فراکسیون گیری، ترکیب اسید چرب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.