مقاله ارزیابی تغذیه ای کودکان با فقر آهن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تغذیه ای کودکان با فقر آهن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تغذیه ای کودکان با فقر آهن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تغذیه ای کودکان با فقر آهن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تغذیه ای کودکان با فقر آهن :

مقاله ارزیابی تغذیه ای کودکان با فقر آهن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از صفحه ۷۳ تا ۷۶ منتشر شده است.
نام: ارزیابی تغذیه ای کودکان با فقر آهن
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنمی کمبود آهن
مقاله تغذیه
مقاله کودک
مقاله مکمل یاری آهن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و اهداف: فقر آهن شایعترین کمبود تغذیه ای کودکان است. بنابر گزارش سازمان بهداشت جهانی سالانه تقریبا پنج بیلیون نفر از کمبود آهن رنج می برند. این مطالعه جهت مقایسه تغذیه و دریافت آهن کودکان با آنمی کمبود آهن و آنهایی که آنمی نداشتند انجام گرفت.
روش بررسی: در یک مطالعه مقایسه ای مقطعی بر روی کودکانی که در بیمارستان کودکان تبریز در طی سال ۱۳۸۵ بستری شده بودند، نوع تغذیه و دریافت آهن ۶۰ بیمار با آنمی فقر آهن با ۶۰ کودک بعنوان شاهد که آنمیک نبوده و در محدوده سنی ۹ تا ۳۶ ماه قرار داشتند و از نظر جنسی یکسان بودند مقایسه شد.
یافته: میزان متوسط هموگلوبین، حجم متوسط گلبولی و آهن سرم به ترتیب در گروه مورد ۹۱ گرم درصد، ۶۵۴۱fL و ۱۹۳۳ میکروگرم درصد و گروه کنترل ۱۲۶ گرم درصد، ۷۵۱۸FL و ۷۸۲۸ میکروگرم درصد بود. گروه مورد و شاهد تفاوت معنی داری از نظر سن متوسط شروع تغذیه تکمیلی نداشتند (P=0.058)، ولی اختلاف آماری معنی داری در مقدار آهن دریافتی داشتند (P<0.001).
نتیجه گیری: دریافت ناکافی و یا نامرتب قطره آهن از سن ۶-۴ ماهگی در موارد زیادی از آنمی فقرآهن گزارش شده بود. غذای تکمیلی به تنهایی نمی تواند از آنمی فقر آهن جلوگیری نماید. تجویز مرتب قطره آهن به مقدار کافی روزانه از سن ۶-۴ ماهگی برای جلوگیری از آنمی فقرآهن ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.