بررسی آلودگی میکروبی انواع شیر و فرآورده های لبنی پاستوریزه در استان قم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی میکروبی انواع شیر و فرآورده های لبنی پاستوریزه در استان قم دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی میکروبی انواع شیر و فرآورده های لبنی پاستوریزه در استان قم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی میکروبی انواع شیر و فرآورده های لبنی پاستوریزه در استان قم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی میکروبی انواع شیر و فرآورده های لبنی پاستوریزه در استان قم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دنیای میکروب ها

تعداد صفحات :۱۴

سابقه و هدف: شیر و فرآورده های آن نقش مهمی در رژیم غذایی انسان و سلامت جامعه ایفا می نمایند. بنابراین توجه به بهداشت آن از اهمیت زیادی برخوردار است. این پژوهش با هدف بررسی میزان آلودگی میکروبی شیر و فرآورده های لبنی تولید شده در واحدهای صنعتی استان قم انجام شد.مواد و روش ها:، در مجموع ۹۰۳ نمونه مختلف انواع شیر و فرآورده های لبنی به صورت مقطعی- توصیفی از ۱۰ کارخانه تولید لبنیات در استان قم جمع آوری گردید. تمامی نمونه ها به منظور شناسایی آلودگی های میکروبی با استفاده از روش کشت و آزمون های بیوشیمیایی مورد بررسی قرار گرفتند.یافته ها: از نظر کیفی ۸۰۹ مورد (%۸۹.۶) از نمونه های مورد بررسی، دارای کیفیت قابل قبول و ۹۴ مورد (%۱۰.۴) دارای کیفیت غیرقابل قبول بودند. در مجموع میکروارگانیسم های آلوده کننده غیرقابل قبول که بیش از حد مجاز استاندارد در نمونه های مورد بررسی یافت شدند به ترتیب از نظر فراوانی شامل: انتروباکتریاسه (%۶.۳) ، اشریشیا کلی (%۶.۱)، کپک و مخمر (%۴.۸)، کلی فرم (%۴.۷)، باکتری های هوازی مزوفیل (%۴.۲) و استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت (%۱.۱) بودند.نتیجه گیری: نتایج نشان داد که بیشتر محصولات تولید شده در صنایع غذایی استان قم، دارای کیفیت مطلوب یا قابل قبول می باشند. با این وجود، با توجه به آلودگی میکروبی برخی از محصولات کارخانجات و نیز کیفیت غیرقابل قبول آن ها، باید اقدامات بهداشتی و کنترلی در راستای حذف آلودگی های شیر و فرآورده های حاصل از آن انجام گیرد.

کلید واژه: آلودگی میکروبی، شیر، فرآورده های لبنی، پاستوریزه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.