تاثیر هیدرو و اسموپرایمینگ بر مولفه های جوانه زنی علف گندمی بلند (Agropyron elongatum) در دما و مدت زمان های متفاوت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر هیدرو و اسموپرایمینگ بر مولفه های جوانه زنی علف گندمی بلند (Agropyron elongatum) در دما و مدت زمان های متفاوت دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر هیدرو و اسموپرایمینگ بر مولفه های جوانه زنی علف گندمی بلند (Agropyron elongatum) در دما و مدت زمان های متفاوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر هیدرو و اسموپرایمینگ بر مولفه های جوانه زنی علف گندمی بلند (Agropyron elongatum) در دما و مدت زمان های متفاوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر هیدرو و اسموپرایمینگ بر مولفه های جوانه زنی علف گندمی بلند (Agropyron elongatum) در دما و مدت زمان های متفاوت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات بذر (علوم و تکنولوژی بذر)

تعداد صفحات :۱۳

پرایمینگ به عنوان یک راهکار جهت تسهیل جوانه زنی و افزایش مقاومت بذر به شرایط نامطلوب محیطی است. به منظور بررسی اثر هیدرو و اسموپرایمینگ اوره بر مولفه های جوانه زنی علف گندمی بلند (Agropyron elongatum) دو آزمایش جداگانه به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار در آزمایشگاه علوم و تکنولوژی بذر دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۰ انجام شد. بذور به مدت ۱۲ و ۲۴ ساعت در دماهای ۱۰ و ۱۵ درجه سانتیگراد با آب مقطر (هیدروپرایم) و اوره ۴- و ۶- بار تیمار شدند و در شرایط بهینه و تنش رطوبتی (پتانسیل ۱۰- بار) مورد آزمون جوانه زنی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که پرایمینگ به ویژه در شرایط تنش رطوبتی اکثر مولفه های جوانه زنی را بهبود داد. در شرایط بهینه رطوبتی بیشترین شاخص جوانه زنی به تیمار هیدروپرایم ۱۵ درجه مدت ۲۴ ساعت و کمترین به شاهد اختصاص داشت. مدت ۲۴ ساعت و دمای ۱۵ درجه در هر سه تیمار هیدرو و اسموپرایم اوره ۶- و ۴- بار از بیشترین شاخص جوانه زنی برخوردار بودند. بیشترین شاخص بینه به هیدروپرایم ۱۵ درجه ۲۴ ساعت و کمترین به اسموپرایم اوره ۴- بار ۱۰ درجه ۱۲ ساعت تعلق داشت. در تنش رطوبتی بیشترین درصد جوانه زنی به اسموپرایمینگ اوره ۴- بار در دمای ۱۵ درجه ۲۴ ساعت و کمترین به شاهد اختصاص یافت. شاخص و درصد جوانه زنی مدت ۲۴ ساعت پرایمینگ در هر دو دمای ۱۰ و ۱۵ درجه سانتیگراد در هر سه تیمار پرایمینگ بهترین بود. بیشترین مقدار شاخص بنیه به اسموپرایم اوره ۶- بار دمای ۱۵ درجه مدت ۲۴ ساعت تعلق داشت.

کلید واژه: اسموپرایمینگ، جوانه زنی، علف گندمی بلند، مدت زمان، هیدروپرایمینگ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.