بررسی اثرات استراتیفه سرمایی، اسید جیبرلیک و پوست برداری با اسید سولفوریک روی جوانه زنی بذور سه ژنوتیپ زرشک ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات استراتیفه سرمایی، اسید جیبرلیک و پوست برداری با اسید سولفوریک روی جوانه زنی بذور سه ژنوتیپ زرشک ایرانی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات استراتیفه سرمایی، اسید جیبرلیک و پوست برداری با اسید سولفوریک روی جوانه زنی بذور سه ژنوتیپ زرشک ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات استراتیفه سرمایی، اسید جیبرلیک و پوست برداری با اسید سولفوریک روی جوانه زنی بذور سه ژنوتیپ زرشک ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات استراتیفه سرمایی، اسید جیبرلیک و پوست برداری با اسید سولفوریک روی جوانه زنی بذور سه ژنوتیپ زرشک ایرانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات بذر (علوم و تکنولوژی بذر)

تعداد صفحات :۱۰

در این تحقیق، اثرات استراتیفه سرمایی، اسید جیبرلیک و پوست برداری با اسید سولفوریک در یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار بروی جوانه زنی بذور سه ژنوتیپ زرشک ایرانی (R2N1، R5N1 و R9N3) از گونه های Berberis integerrima، B. crataegina× integerrima و B. crataegina بررسی گردید. نتایج نشان دهنده اثرات معنی دار (P=0.001) ژنوتیپ، تیمار اسید جیبرلیک، پوست برداری با اسید سولفوریک و استراتیفه سرمایی در درصد جوانه زنی بذور بود. ژنوتیپ های زرشک از نظر قدرت جوانه زنی و نیازهای جوانه زنی بذور با یکدیگر اختلافات قابل توجهی را نشان دادند. درصد جوانه زنی بذور ژنوتیپ R9N3 نسبت به بقیه بسیار کمتر بود و تنها پس از ۹۰ روز سرمادهی، بذور پوست برداری شده با اسید سولفوریک در حدود ۲۶ درصد جوانه زنی داشتند. حداکثر درصد جوانه زنی بذور ژنوتیپ R5N1 به میزان ۷۰ درصد پس از پوست برداری با اسید و در ۴۵ روز سرمادهی بود در حالی که حداکثر درصد جوانه زنی ژنوتیپ R2N1 به میزان ۷۶ درصد در ۹۰ روز سرمادهی و بدون پوست برداری با اسید بدست آمد. استراتیفه سرمایی مهمترین عامل در جوانه زنی بذور زرشک است.

کلید واژه: استراتیفه سرمایی، اسید جیبرلیک، پوست برداری، زرشک، جوانه زنی بذر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.