اثر بلوغ بر مقدار قندهای محلول و برخی از یون ها در میوه تمشک برگ نارونی (.Rubus anatolicus (Focke) Focke ex Hausskn)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر بلوغ بر مقدار قندهای محلول و برخی از یون ها در میوه تمشک برگ نارونی (.Rubus anatolicus (Focke) Focke ex Hausskn) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر بلوغ بر مقدار قندهای محلول و برخی از یون ها در میوه تمشک برگ نارونی (.Rubus anatolicus (Focke) Focke ex Hausskn)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر بلوغ بر مقدار قندهای محلول و برخی از یون ها در میوه تمشک برگ نارونی (.Rubus anatolicus (Focke) Focke ex Hausskn)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر بلوغ بر مقدار قندهای محلول و برخی از یون ها در میوه تمشک برگ نارونی (.Rubus anatolicus (Focke) Focke ex Hausskn) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)

تعداد صفحات :۱۰

میوه تمشک برگ نارونی (Rubus anatolicus (Focke) Focke ex Hausskn.) شفت و آبدار می باشد که ابتدا سبز سپس قرمز و در حالت رسیده سیاه رنگ می شود. این گیاه از تیره گل سرخیان و غنی از ترکیبات ثانویه گیاهی مانند آنتوسیانین ها و فنل های کل می باشد. این گیاه به صورت خودرو در منطقه استان گلستان توسعه فراوانی دارد. در این تحقیق، تعیین زمان برداشت میوه ها، بر اساس رنگ ظاهری آنها بود. به این منظور میوه های تمشک در دو وضعیت نارس (قرمز رنگ) و رسیده (سیاه رنگ) به صورت تصادفی از دو منطقه مختلف جغرافیایی در استان گلستان (روستای حسن آباد جلین و روستای لیوان غربی بندرگز) برداشت شدند. سپس pH آبمیوه، قندهای محلول، مقدار یون های سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم آنها تعیین شد. نتایج نشان داد که مقدار قندهای محلول به هنگام رسیدن میوه افزایش یافت و در تمشک های حسن آباد بیشتر از لیوان غربی بود. مقدار یون های سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم بین تمشک های رسیده و نارس فاقد اختلاف معنی دار بود. تمشک های نارس اسیدی تر از تمشک های رسیده و از لحاظ مکانی نیز، تمشک های لیوان کمی اسیدی تر از حسن آباد بودند.

کلید واژه: پتاسیم، تمشک رسیده، تمشک نارس، سدیم، کلسیم، منیزیم، pH

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.