غربالگری باکتری های بومی مولد ال-گلوتامیناز و تولید آنزیم به وسیله تخمیر غوطه ور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غربالگری باکتری های بومی مولد ال-گلوتامیناز و تولید آنزیم به وسیله تخمیر غوطه ور دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غربالگری باکتری های بومی مولد ال-گلوتامیناز و تولید آنزیم به وسیله تخمیر غوطه ور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غربالگری باکتری های بومی مولد ال-گلوتامیناز و تولید آنزیم به وسیله تخمیر غوطه ور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غربالگری باکتری های بومی مولد ال-گلوتامیناز و تولید آنزیم به وسیله تخمیر غوطه ور :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دنیای میکروب ها

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: ال-گلوتامیناز آنزیمی است که به دلیل کاربرد گسترده در صنایع دارویی و غذایی در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. این آنزیم یکی از مهم ترین آنزیم های درمانی است که برای درمان لوسمی استفاده می شود. این مطالعه با هدف جداسازی و شناسایی باکتری های بومی مولد آنزیم ال-گلوتامیناز و بررسی کمی فعالیت آنزیم در شرایط تخمیر غوطه ور، به منظور تعیین بهترین جدایه از نظر فعالیت آنزیم انجام گرفت.مواد و روش ها: باکتری های تولید کننده ال-گلوتامیناز از نمونه های خاک و آب رودخانه زاینده رود و کارون و حوضچه پرورش ماهی جداسازی شدند. جدایه ها به منظور تولید آنزیم ال-گلوتامیناز به کمک محیط مینی مال گلوتامین آگار(MGA) غربالگری شدند. تولید ال-گلوتامیناز در سیستم تخمیر غوطه ور با استفاده از محیط مینرال سالت گلوتامین(MSG) انجام شد و آنزیم تولید شده به صورت کمی اندازه گیری گردید. بهترین جدایه مولد آنزیم به وسیله ویژگی های ریخت شناسی و تست های بیوشیمیایی تعیین هویت شد.یافته ها: در این مطالعه ۱۱ سویه باکتری مولد ال-گلوتامیناز جداسازی گردید. از این میان سویه CH3-GLU بیشترین تولید آنزیم را به میزان ۳۷.۹۱±۰.۶۲ U/ml در دمای ۴۵oC پس از ۹۶ ساعت نشان داد. این جدایه به عنوان سویه ای از باسیلوس سوبتیلیس (Bacillus subtilis) شناسایی گردید.نتیجه گیری: نتایج این بررسی نشان داد که باکتری باسیلوس سوبتیلیس سویه CH3-GLU به عنوان یک سویه بومی پتانسیل بالایی در تولید ال-گلوتامیناز دارد

کلید واژه: ال-گلوتامیناز، باکتری های بومی ایران، باسیلوس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.