ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۶

مقدمه: ارتباط چربی رژیم غذایی به خصوص کلسترول با بیماری هایی نظیر بیماری های قلبی – عروقی و چاقی مفرط به اثبات رسیده است و موجب افزایش تقاضای مصرف کنندگان و تاکید مجامع علمی بین المللی به مصرف محصولات غذایی کم چرب و کم کالری شده است. لذا فرآورده گوشتی کم چرب و کم کالری به عنوان محصول غذایی سالم و عملگرا می تواند مورد توجه باشد.مواد و روش ها: در این بررسی جهت کاهش میزان چربی، کلسترول و کالری و تولید سوسیس عملگرا، از جایگزینی ۲۵ درصد از گوشت پرچربی (۱۷%) با نوعی فیبر رژیمی (Z-trim با منشاء ذرت) به مقادیر %۱.۲ و %۱.۷ همراه با گلوکونات کلسیم (۲۰% مقدار مورد نیاز روزانه) بعنوان منبع کلسیم، استفاده گردید و نمونه های تولیدی تحت آزمون های فیزیکو شیمیایی قرار داده شد.یافته ها: نتایج این تحقیق حاکی از کاهش %۳۲ الی %۶۳ چربی، %۳۵.۶۸ الی %۵۱.۳۶ کلسترول و %۲۷.۸۰ الی %۴۶.۴۵ کالری، در تیمارهای مختلف نسبت به نمونه شاهد بود.نتیجه گیری: کاربرد توام Z trim و گلوکونات کلسیم ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تغذیه ای و کیفیت امولسیون سازی تیمارهای کم چرب را بهبود بخشیده و فرمولاسیون جدید حاوی %۱.۷ فیبر رژیمی بعنوان محصول کم چرب و عملگرا معرفی گردید.

کلید واژه: سوسیس، عملگرا، کم چرب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.