کاربرد میکرواستخراج مایع – مایع پخشی در یک لوله باریک برای استخراج و پیش تغلیظ ترکیب های آروماتیک بنزنی از نمونه های آب میوه قبل از اندازه گیری آنها با کروماتوگرافی گازی موئینه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد میکرواستخراج مایع – مایع پخشی در یک لوله باریک برای استخراج و پیش تغلیظ ترکیب های آروماتیک بنزنی از نمونه های آب میوه قبل از اندازه گیری آنها با کروماتوگرافی گازی موئینه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد میکرواستخراج مایع – مایع پخشی در یک لوله باریک برای استخراج و پیش تغلیظ ترکیب های آروماتیک بنزنی از نمونه های آب میوه قبل از اندازه گیری آنها با کروماتوگرافی گازی موئینه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد میکرواستخراج مایع – مایع پخشی در یک لوله باریک برای استخراج و پیش تغلیظ ترکیب های آروماتیک بنزنی از نمونه های آب میوه قبل از اندازه گیری آنها با کروماتوگرافی گازی موئینه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد میکرواستخراج مایع – مایع پخشی در یک لوله باریک برای استخراج و پیش تغلیظ ترکیب های آروماتیک بنزنی از نمونه های آب میوه قبل از اندازه گیری آنها با کروماتوگرافی گازی موئینه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های کاربردی در شیمی (پژوهش های شیمی کاربردی)

تعداد صفحات :۱۰

در این مقاله یک روش ساده و کارآمد برای استخراج و پیش تغلیظ همزمان مقدارهای بسیار اندک بنزن، تولوئن، اتیل بنزن و ایزومرهای زایلن در آب میوه ها، بر پایه حالت ویژه ای از فن میکرو استخراج مایع مایع پخشی ارایه شده است. این روش استخراج در یک لوله باریک و بلند که حاوی نمونه بود، انجام شد. پس از استخراج، ترکیب های فوق بدرون دستگاه کروماتوگرافی گازی تزریق شده و در مقایسه با منحنی درجه بندی محلول های استاندارد، تعیین مقدار شدند. اثر عامل های موثر بر میکرو استخراج مانند نوع و حجم حلال های پخشی و استخراجی، حجم نمونه، pH و قدرت یونی محلول آبی مورد بررسی قرار گرفته و بهینه شدند. تحت شرایط بهینه، برای روش پیشنهادی گستره خطی منحنی درجه بندی ۶ تا ۷۰۰ میکروگرم بر لیتر با ضریب همبستگی ۰.۹۶، مقدار انحراف استاندارد نسبی کمتر از ۴.۵ درصد و بازیابی نسبی در گستره ۹۶.۲ تا ۱۰۱.۰ درصد به دست آمدند. حد تشخیص و حد تعیین مقدار روش به ترتیب در گستره ۱.۵ تا ۲.۲ و ۵.۰ تا ۷.۳ میکروگرم بر لیتر محاسبه شدند. عامل تغلیظ روش در گستره ۳۱ تا ۱۷۳ مرتبه به دست آمد. در انتها نیز برای بررسی کارایی روش پیشنهادی، این روش با موفقیت برای تعیین این ترکیب های در چندین نمونه آب میوه، به کار گرفته شد.

کلید واژه: میکرواستخراج مایع – مایع پخشی در لوله باریک، BTEX، آب میوه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.