بررسی مقایسه ای مقدار رنگیزه ها، درصد خندانی و وزن خشک مغز در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) طی نمو میوه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی مقایسه ای مقدار رنگیزه ها، درصد خندانی و وزن خشک مغز در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) طی نمو میوه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی مقایسه ای مقدار رنگیزه ها، درصد خندانی و وزن خشک مغز در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) طی نمو میوه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای مقدار رنگیزه ها، درصد خندانی و وزن خشک مغز در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) طی نمو میوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی مقایسه ای مقدار رنگیزه ها، درصد خندانی و وزن خشک مغز در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) طی نمو میوه :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران
تعداد صفحات :۱۰
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: پسته خوراکی، درصد خندانی، کلوروفیل، آنتوسیانین، مراحل بلوغ، وزن خشک
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.