ارزیابی انواع روش های مقاوم سازی سازه های زیرزمینی در برابر تهدیدات ناشی از انفجار با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP (یادداشت فنی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی انواع روش های مقاوم سازی سازه های زیرزمینی در برابر تهدیدات ناشی از انفجار با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP (یادداشت فنی) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی انواع روش های مقاوم سازی سازه های زیرزمینی در برابر تهدیدات ناشی از انفجار با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP (یادداشت فنی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی انواع روش های مقاوم سازی سازه های زیرزمینی در برابر تهدیدات ناشی از انفجار با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP (یادداشت فنی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی انواع روش های مقاوم سازی سازه های زیرزمینی در برابر تهدیدات ناشی از انفجار با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP (یادداشت فنی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی تونل و فضاهای زیرزمینی

تعداد صفحات :۱۴

سازه های زیرزمینی مقاوم سازی تهدید انفجار AHP در طراحی سازه های زیرزمینی معمولا یک تهدید به عنوان تهدید مبنا در نظر گرفته و بارگذاری سازه ها بر اساس این تهدید انجام می شود. با افزایش قدرت نفوذ و تخریب جنگ افزارهای دشمن، ممکن است سازه های موجود دارای مقاومت کافی در برابر این سلاح ها نباشند. در این حالت مقاوم سازی می تواند گزینه مناسبی باشد. در این مقاله ابتدا انواع روش های مقاوم سازی فضاهای زیرزمینی بیان و سپس شاخص های تاثیرگذار بر روی روش های مقاوم سازی فضاهای زیرزمینی استخراج و رتبه بندی شده است. در ادامه هر یک از این روش ها با توجه به شاخص های در نظر گرفته شده با یکدیگر مقایسه و وزن تاثیرگذاری هر یک تعیین شده است. این پژوهش نشان می دهد ایجاد موج گیر و خم های کافی در سازه های زیرزمینی به عنوان بهترین گزینه برای مقاوم سازی فضاهای زیرزمینی است. همچنین استفاده از الیاف پلیمری، ایجاد حفره هایی به عنوان تله انفجاری، استفاده از دال های انفجاری، استفاده از میراگر ها و استفاده از مصالح پلی استایرن به ترتیب در رتبه های بعدی قرار گرفته اند.

کلید واژه: سازه های زیرزمینی، مقاوم سازی، تهدید، انفجار، AHP

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.