بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر پارامترهای رشدی و کمیت و کیفیت اسانس گیاه مرزه (.Satureja hortensis L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر پارامترهای رشدی و کمیت و کیفیت اسانس گیاه مرزه (.Satureja hortensis L) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر پارامترهای رشدی و کمیت و کیفیت اسانس گیاه مرزه (.Satureja hortensis L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر پارامترهای رشدی و کمیت و کیفیت اسانس گیاه مرزه (.Satureja hortensis L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر پارامترهای رشدی و کمیت و کیفیت اسانس گیاه مرزه (.Satureja hortensis L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۳

مرزه با نام علمی Satureja hortensis L. متعلق به خانواده نعناعیان، گیاهی علفی و یک ساله می باشد. به منظور بررسی اثر سالیسیلیک اسید (SA) (شاهد، ۲۰۰، ۴۰۰ و ۶۰۰ میلی گرم در لیتر) بر رشد و خواص کمی و کیفی اسانس گیاه مرزه، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۴ تکرار انجام گردید. تجزیه اسانس به وسیله دستگاه های GC و GC/MS، مشخص شد. نتایج نشان داد که وزن تر در تیمار ۲۰۰ میلی گرم در لیتر سالیسیلیک اسید افزایش معنی داری را نسبت به شاهد نشان داد. میزان اسانس در شاهد %۳.۱ و در ۲۰۰ میلی گرم در لیتر %۳.۷ بود که این تفاوت معنی دار بود. ترکیب های اصلی شناسایی شده شامل کارواکرول، گاما – ترپینن، آلفا – ترپینن و پی – سیمن بودند. سالیسیلیک اسید باعث افزایش آلفا – ترپینن از %۴.۴ (شاهد) به %۷.۷ (۲۰۰ میلی گرم در لیتر)، بتا – میرسن از %۲.۵ (شاهد) به %۴.۳ (۲۰۰ میلی گرم در لیتر) و پارا – سیمن از %۱.۹ (شاهد) به %۲.۵ (۲۰۰ میلی گرم در لیتر) و کاهش کارواکرول از %۴۴.۸ (شاهد) به %۳۸.۵ (۲۰۰ میلی گرم در لیتر) شد. نتایج نشان داد که سالیسیلیک اسید باعث تغییرات در کمیت و کیفیت اسانس می شود.

کلید واژه: Satureja hortensis، اسانس، کارواکرول، سالیسیلیک اسید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.