مقایسه تاثیر فلوروهیدروکسی آپاتیت و هیدروکسی آپاتیت بر رفتار سلول های بنیادی مزانشیمال چربی و استئوبلاست انسانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر فلوروهیدروکسی آپاتیت و هیدروکسی آپاتیت بر رفتار سلول های بنیادی مزانشیمال چربی و استئوبلاست انسانی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر فلوروهیدروکسی آپاتیت و هیدروکسی آپاتیت بر رفتار سلول های بنیادی مزانشیمال چربی و استئوبلاست انسانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر فلوروهیدروکسی آپاتیت و هیدروکسی آپاتیت بر رفتار سلول های بنیادی مزانشیمال چربی و استئوبلاست انسانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر فلوروهیدروکسی آپاتیت و هیدروکسی آپاتیت بر رفتار سلول های بنیادی مزانشیمال چربی و استئوبلاست انسانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نانو مواد (تحقیقات مواد نانو کامپوزیتی)

تعداد صفحات :۱۰

استفاده از بیومتریال های مصنوعی در ترمیم ضایعات بافت های سخت استخوانی و دندانی مورد توجه عده زیادی قرار دارد. از جمله این بیومتریال ها باید به هیدروکسی آپاتیت و سایر ترکیبات مشتق شده از آن نظیر فلوروهیدروکسی آپاتیت اشاره نمود. در این تحقیق هیدروکسی آپاتیت و فلوروهیدروکسی آپاتیت به روش هیدروترمال سنتز شدند و مورفولوژی آنها به کمک میکروسکوپ نیروی اتمی بررسی شد. سپس پاسخ بیولوژیکی سلول های استئوبلاست و بنیادی مزانشیمال جداسازی شده انسانی در تماس با این مواد ارزیابی گردید. میزان تکثیر سلولی (MTT)، مقدار ترشح آنزیم آلکالین فسفاتاز و بیان ژنی کلاژن نوع I و آلکالین فسفاتاز به عنوان معیار سنجش فعالیت زیستی این مواد در نظر گرفته شد. نتایج نشان دادند که حضور فلوراید باعث افزایش تکثیر سلول های استئوبلاست و افزایش بیان ژنی در این سلول ها گردید. در حالیکه تفاوت معنی داری بین تکثیر و تمایز سلول های بنیادی مزانشیمالی در دو نوع نمونه هیدروکسی آپاتیت و فلوروهیدروکسی آپاتیت مشاهده نشد. علاوه بر این میزان ترشح آلکالین فسفاتاز و بیان ژنی در سلول های استئوبلاست بیش از سلول های مزانشیمالی دیده شد.

کلید واژه: هیدروکسی آپاتیت، فلوروهیدروکسی آپاتیت، سلول بنیادی مزانشیمال، سلول استئوبلاست

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.