تاثیر غلظت نانوذارت اکسید روی بر خواص آبگریزی پلی پروپیلن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر غلظت نانوذارت اکسید روی بر خواص آبگریزی پلی پروپیلن دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر غلظت نانوذارت اکسید روی بر خواص آبگریزی پلی پروپیلن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر غلظت نانوذارت اکسید روی بر خواص آبگریزی پلی پروپیلن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر غلظت نانوذارت اکسید روی بر خواص آبگریزی پلی پروپیلن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نانو مواد (تحقیقات مواد نانو کامپوزیتی)

تعداد صفحات :۱۳

در این پژوهش، پوشش ابرآبگریزی از پلی پروپیلن گرید (MFI 6) با نانو ذرات اکسید روی به روش ریخته گری محلولی بر روی شیشه تولید شد و شرایط بهینه معرفی گردید. ریخته گری محلولی به عنوان روشی ساده و کم هزینه می باشد که برای تولید پوشش ابرآبگریز استفاده شد و تاثیر دو پارامتر غلظت نانوذرات اکسید روی و دمای خشک شدن بر خواص نهایی و عملکرد پوشش های ابرآبگریز بررسی گردید. مطالعه بر روی آبگریزی پوشش ها بر مبنای آزمون زاویه تماس (CA) نشان داد که رفتار ابرآبگریزی از خود به نمایش می گذارد و طبق مشاهدات دستگاه میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) پوششی با سطحی زبر و آبگریز بدست آمد بطوریکه سطح هر چه زبرتر باشد زاویه تماس بالاتر ایجاد می شود اگر این مقدار به ۱۵۰ تا ۱۸۰ درجه برسد سطح ابرآبگریز خواهد شد. افزایش غلظت نانو ذرات اکسید روی به پلی پروپیلن باعث ایجاد زبری بیشتر در سطح شد. زبری بوجود آمده در سطح دارای مقیاس نانو و میکرو بود که با افزایش بیش از اندازه نانو ذرات اکسید روی از زبری پوشش کاسته شد و آبگریزی آن کاهش پیدا کرد که دلیل آن انباشتگی نانوذرات اکسید روی است.

کلید واژه: اکسید روی، پلی پروپیلن، ریخته گری محلولی، پوشش های ابر آبگریز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.