مقاله هنجاریابی، روایی و اعتبار پرسش نامه باور به مهارت ها (SCI)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله هنجاریابی، روایی و اعتبار پرسش نامه باور به مهارت ها (SCI) دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله هنجاریابی، روایی و اعتبار پرسش نامه باور به مهارت ها (SCI)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله هنجاریابی، روایی و اعتبار پرسش نامه باور به مهارت ها (SCI)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله هنجاریابی، روایی و اعتبار پرسش نامه باور به مهارت ها (SCI) :

مقاله هنجاریابی، روایی و اعتبار پرسش نامه باور به مهارت ها (SCI) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله علوم رفتاری از صفحه ۳۲۵ تا ۳۳۰ منتشر شده است.
نام: هنجاریابی، روایی و اعتبار پرسش نامه باور به مهارت ها (SCI)
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هنجاریابی
مقاله اعتبار
مقاله روایی
مقاله پرسش نامه باور به مهارت ها
مقاله پرسش نامه علایق استرانگ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: هدف اصلی پژوهش حاضر هنجاریابی، بررسی روایی و اعتبار پرسش نامه باور به مهارت ها یا خودکارآمدی حرفه ایی (SCI) در دانشجویان دانشگاه اصفهان بود.
روش: نمونه پژوهش ۴۲۰ نفر از دانشجویان دانشگاه اصفهان بودند که از هفت دانشکده (از هر دانشکده ۶۰ نفر) به روش نمونه گیری تصادفی خوشه ایی انتخاب شدند و پرسش نامه باور به مهارت ها روی آنها اجرا شد. روش مورد استفاده در این پژوهش آمار توصیفی شامل محاسبه نمراتT ، رتبه درصدی و ضریب همبستگی بود. جدول هنجار درصدی و استاندارد نیز برای دانشجویان تهیه شد.
یافته ها: اعتبار آزمون به روش آلفای کرونباخ بین ۰۷۵ تا ۰۸۲ و به روش بازآزمایی بین ۰۷۱ تا ۰۸۴ محاسبه شد. ضرایب روایی یعنی همبستگی بین دو پرسش نامه باور به مهارت ها و پرسش نامه استرانگ دارای دامنه ایی بین ۰۴۵ تا ۰۷۲ و در سطح ۰۰۱ معنی دار بود.
نتیجه گیری: پرسش نامه باور به مهارت ها ابزار معتبری برای ارزیابی میزان باور افراد از حیطه های شغلی است و می توان در راهنمایی و مشاوره هدایت شغلی و تحصیلی از آن استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.